Pondělí 24. června 2024
Svátek slaví Jan, zítra Ivan
Polojasno 24°C

5 znamení na tváři, která předurčují silnou sexualitu: Podle čeho se pozná velký penis i chlípnost?

  • 5 znamení na tváři, které předurčují silnou sexualitu: Podle čeho se pozná velký penis i chlípnost?
    12. října 2023 | 06:00

    Znáte pořekadlo „podle nosa poznáš kosa”? Ať už jeho význam chápeme jakkoliv, na fyziognomii rozhodně něco je. Čtení z lidské tváře má prastarou tradici a skutečně je možné podle tvaru nebo velikosti nosu, očí, rtů či uší usuzovat na povahu osobnosti i různé jiné dispozice člověka. Která znamení na tváři poukazují na pořádnou smyslnost, silnou sexualitu, náruživost a vášnivost? Možná je máte právě vy…

  • Velký nos

    Velký nos byl odjakživa znakem určité hrdosti, dominance, inteligence a vůdčích sklonů. Lidé s velkým nosem mají neuvěřitelné charisma, ctižádost, odhodlání a jdou si za svým. A to také za svým objektem touhy, jehož mohou zbožňovat a milovat s veškerou naléhavostí. Velký nos předurčuje vášnivou povahu a u mužů i dobře vyvinutý penis. V tomto případě lidové pořekadlo skutečně platí, a dokonce to, že muži s velkým nosem mají velký penis, potvrdili vědci.

    Video: Pornoherečka radí: Existuje ideální penis? Tarra White se podělila o zkušenosti.

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: BPŽ

  • Nízké čelo

    Zatímco vysoké čelo je znakem velmi inteligentních osob a velkých myslitelů, nízké čelo mají lidé, kteří jsou založení více pudově a emocionálně. Jsou to právě ti, kteří milují sex ve všech jeho podobách a obtížně se ovládají, protože s nimi cloumají nejrůznější vášně. Pokud máte spíše nízké čelo, jste pravděpodobně uragánem v posteli, který možná za sebou zanechává pořádnou spoušť. Tito lidé totiž moc nepřemýšlejí o tom, co dělají, a někdy se chovají značně spontánně a nezodpovědně.

  • Plné rty

    Zatímco úzké rty připomínající čárku už od pohledu vzbuzují dojem přísnosti učitelek s rákoskou či jisté krutosti, askeze a sebeovládání, plné šťavnaté rty přímo vybízejí k polibku. Odjakživa byla znakem smyslnosti plná a pěkně tvarovaná ústa. Obzvláště masité rty jsou známkou silné sexuality, pudovosti až chlípnosti se sníženou schopností sebeovládání. Masivní rty mají lidé, kteří si rádi dopřávají jídlo, pití, rozkoše a sex, zkrátka různé požitky, které život přináší, bývají rozmařilí, perverzní a někdy to fakt přehánějí. 

  • Piha krásy

    Známá piha krásy nad horním rtem žen fascinovala muže od nepaměti. Zatímco ve středověku se přisuzovala čarodějnicím, v pozdějších dobách si ženy naschvál na tato místa lepily mušky, aby byly hezčí a svůdnější. Toto znaménko právem vzbuzuje velkou smyslnost a všechny ženy, které se jím mohou pyšnit, se proslavily jako skutečné femme fatale, kterým žádný muž neodolal. Pihu krásy měla například Marilyn Monroe, mají ji Cindy Crawford, Natalie Oreiro, Eva Mendes nebo Kateřina Brožová.

  • Husté obočí

    Znakem velké smyslnosti, náruživosti, nezkrotné divokosti a vášnivosti je také pořádně husté obočí. Muži s hustým obočím mají své kouzlo, protože vzbuzují syrovou vášeň neandrtálce, který si svou milou odtáhne za vlasy do jeskyně a dá jí v posteli co proto. Ženy se širokým obočím nejsou žádné křehké květinky, ale pořádné dračice. A i když zrovna nechtějí vypadat "jako Brežněv", některým hustší obočí velmi sluší. Třeba takovou herečku Brooke Shields proslavilo.

Autor: Taťána Kročková
Klíčová slova:  krása, sex, láska a sex
Diskuse ke článku
.