Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex aplikace, které neznáte! Okoření váš intimní život nebo mohou zachránit vztah

  • 4. června 2023 | 06:00

    Dnešní doba se bez technologií téměř neobejde, ale mobil je vnímán v romantických vztazích spíš jako překážka než pomocník. Ovšem všeho s mírou – není na škodu, pokud nám to pomůže zlepšit sexuální a intimní život s partnerem nebo bez. Dala bych tomu šanci. Někoho to možná jen pobaví, jiný najde uplatnění.

    V dnešní době navíc existují aplikace téměř na všechno. Sledují nám cyklus, zdraví, nákup, peníze – tak proč ne i sex? „Digitální doba není jen o sexuálních aplikacích, které jsou v mnoha směrech inspirativním zdrojem. Dnes je možné spárovat s mobilním telefonem i různé sexuální pomůcky, například vibrátory. Jsou takové, které můžou partneři ovládat na dálku přes svoje mobilní aplikace, nebo takové, které umějí reagovat třeba na hudbu,“ říká Jan Adamica, majitel internetového obchodu s erotickým zbožím e-kondomy.cz.

  • Sex Positions 3D

    Zkoušet nové sexuální polohy je bezva, jenže dívat se při tom na návodné obrázky v knihách už tak sexy není. Díky téhle vychytávce je tomu ale konec! Prostě dělá to, co má ve svém názvu: obsahuje stovky různých pozic ve 3D vyobrazení, ty můžete různě otáčet a prohlížet ze všech stran. Tím pádem je konec dumání nad tím, kam patří tahle ruka nebo kterou nohou se vlastně máte opírat o podlahu.

    Podívejte se na video o vztazích:

    Video se připravuje ...
    "Terapeutka lásky" Markéta Šetinová o seznamování pomocí online seznamek • VIDEO: Martin Bartkovský

  • Kindu

    Kindu byl vytvořen skupinou lékařů pro studenty medicíny, aby otevřel celé spektrum sexuality. Ptát se svého partnera, jak to má rád, nebo mluvit o vlastních fantaziích může stydlivým povahám dělat problém. Ovšem s Kindu je to hračka! Každý zvlášť si vyplníte dotazník, aplikace sestaví data dohromady a pošle vám souhrn, kde najdete pouze to, v čem se shodujete. Váš partner se tak nedozví nic o vašich tajných představách a snech – ledaže by je měl také!

    Podívejte se na rozhovor s ženou, která měla závislost na seznamkách:

    Video se připravuje ...
    Léčila zlomené srdce závislostí na seznamkách, nakonec přišla další tragédie! Mirka ze Šťastně až na věky • VIDEO: videohub

  • Couplii

    Osud nebo náhoda rozhodnou o tom, koho potkáte. Srdce rozhodne, koho si ve svém životě chcete udržet, a vaše chování rozhodne o tom, kdo s vámi zůstane. Díky Couplii získáte pomocníka a ochránce vašeho vztahu. Neexistuje žádný univerzální návod na „dobré vztahy“. Ale jedno mají fungující vztahy společné, musí se o ně pečovat a partneři musí dobře komunikovat. Pokud vám to nejde z očí do očí, může vám pomoct tato aplikace. Ukazuje partnerům, jak jste na tom, jestli jste spokojení, co by se dalo vylepšit, na čem pracovat... Vysvětluje partnerovi pocity druhého partnera a předchází možným potížím. Pojmenovává, komunikuje a nabízí odpovědi ve složitých tématech ve vztazích.

    Podívejte se na rozhovor o otevřeném vztahu:

    Video se připravuje ...
    Sandy ze Šťastně až na věky: Naším volným vztahem a stylem života trpí nejvíc naše děti • VIDEO: videohub

  • Bangfit

    Tuto aplikaci vyvinuli v nejsledovanějších porno stránkách na světě, v Pornhubu. Normálně je to web, který vás nenutí k žádným velkým fyzickým aktivitám, spíš se díváte a sedíte, ale tahle aplikace je úplný opak. Povzbuzuje k aktivním hrátkám s partnerem či partnerkou. Snoubí příjemné s užitečným a sex se stává nástrojem ke spalování kalorií. Tato aplikace vám s tím pomůže. Nastaví vám celý erotický cvičební plán, spočítá spálené kalorie a nabídne hromadu dalších zábavných možností. Tvůrci programu považují sex za jednu z mála fyzických aktivit, které se lidem nikdy neomrzí, a chtěli tento příjemný akt přetavit do fitness hry, která pomáhá budovat svaly a spalovat tuk.

  • Vibrátor „na appku“

    Už jste o tom slyšeli? S erotickými pomůckami, které je možné připojit na wifi, je možné spárovat i mobilní telefon, a lze si tak užívat třeba sex na dálku. „Například společnost OhMiBod vyrábí erotické pomůcky, které lze ovládat pomocí aplikací v chytrém telefonu. Takže pokud zapnete vibrátor s připojením na wifi, můžete vy či váš partner ovládat jeho funkce úplně odkudkoliv,“ říká Jan Adamica z e-kondomy.cz. Skvělá věc, pokud máte třeba vztah na dálku.

  • 69 Places

    V téhle aplikaci, přestože v názvu je číslo 69 podle jedné ze sexuálních poloh, najdete 99 míst, kde všude je možné se s partnerem milovat – od výtahu přes zkušební kabinku v obchoďáku až po kopírku v práci. Najdete tu ale také nádherně barevné fotografie míst, kde vás nikdo nebude při sexu rušit. Tahle appka vám poskytne mnoho inspirace, a navíc je přehledně rozdělená do několika kategorií – třeba venkovní, vnitřní, sportovní či veřejná doprava.

Diskuse ke článku
.