Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký test vibrátorů na klitoris! Který z nich bude vaším favoritem pro sexuální hrátky?

  • 17. září 2021 | 06:00

    Najít si tu pravou sexuální pomůcku může být docela oříšek. Na trhu je totiž nepřeberné množství všech možných pomocníků, kteří vám rádi poslouží během sexuálních hrátek. Pokud náhodou patříte ještě navíc k těm, které podobné hračky doposud nevyzkoušely, je to o to složitější. My jsme se v redakci rozhodly vám tento výběr trochu usnadnit.

    Klitoris je jedním z nejdůležitějších sexuálních bodů, díky nimž valná většina žen dosahuje orgasmu. Jeho stimulace může probíhat různě. Samozřejmě že nejjednodušší je vlastní ruka nebo ruka partnerova, ale můžete si to zpestřit jednou z těchto vychytávek. Dokážou něžně i divoce vibrovat nebo podtlakově sát, a tím vám dopomoct k božským vyvrcholením. Podívejte se na pestrou škálu těch, které jsme vyzkoušely, a možná vám to usnadní výběr té pomůcky, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům. A věděla jste, že už si můžete objednat vibrátor přes Dáme jídlo a do dvaceti minut ho budete mít doma?

  • Vibrátor Iroha Sakura, 1690 Kč, intimity.cz

    Z tohoto malého zázraku budete nadšená. Je to vnější stimulátor klitorisu, který – jak dobře víme – je jedním z nejsilnějších erotických bodů, díky němu většina žen dosahuje orgasmu. Vibrátor je vyroben z neskutečně sametového pružného silikonu. Na omak je měkoučký a můžete jeho výkon (jednoduše přidáváním na šipce Plus) zvýšit z jemných vibrací až na silné. Jelikož se vibrace šíří do celé plochy hračky, tak rozeznívají nervová zakončení v širokém rozptylu a to působí absolutně magicky. Můžete ho používat jak při sólo hrátkách, tak v případě, že se milujete s partnerem. Dvojnásobná stimulace bude vzbuzovat mnohem silnější orgasmickou odezvu. Jednoduchý na používání a přitom absolutně funkční, a ještě vzhledově dokonalý.

    Podívejte se na video o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Vibrační vajíčko Seven II, 1199 Kč, ruzovyslon.cz

    Už podle krabičky jde poznat, že půjde o malého a skladného společníka. Vibrační vajíčko má styl, žádné zbytečnosti navíc a ovládání je úplně intuitivní. Na první pohled i na omak vajíčko působilo příjemně, ale měla jsem obavy kvůli velikosti, jestli bude vůbec cítit. I přes svou malou velikost má vajíčko dostatek programů na výběr a některé jsou velmi intenzivní. Mezi vibračními programy se dá přepínat přímo na vajíčku, na ovladači pak můžete navíc volit i intenzitu. Výběr programů je dostatečně bohatý, myslím, že si vybere každá. Oproti jiným pomůckám je vajíčko opravdu celkem tiché, ale přesto bych si netroufla ho použít na veřejném místě mezi lidmi, kde by bylo úplné ticho. Věřím, že milovníci tohoto typu adrenalinu by si přišli na své. Tam, kde je nějaký běžný šum a ruch, slyšet není. Tedy budete mít nejspíš pocit, že je slyšet, protože ho stále cítíte, ale nikdo jiný si toho nevšimne. Chvíli mi trvalo, než jsem našla vstup pro konektor k nabíjení, je důkladně schovaný na zadní straně vajíčka – vše je ale srozumitelně popsáno v návodu. Je vidět, že při vývoji této pomůcky mysleli na to, aby bylo používání pohodlné kdekoliv a kdykoliv. Vajíčko je tiché, vodotěsné, snadno se nabíjí i čistí. Nikdy mě nenapadlo nebo jsem neměla příležitost brát si erotickou pomůcku někam s sebou. Teď vím, že minimálně na jakýkoliv výlet nebo dovolenou se tohle vajíčko skvěle hodí. Vajíčko Seven II je rozhodně škoda schovávat jen pro domácí účely, vezměte ho ven, kamkoliv vás jen napadne!

    Tyhle mašinky vás dovedou k orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

  • Pretty Love Royal Pleasure Naughty Play, 3199 Kč, yoo.cz

    Vibrátor, který vás oslní svým luxusním vzhledem a krabičkou, která vypadá jako kouzelný lexikon. Dámy, které si libují v luxusu, ocení fakt, že rukojeť vibrátoru je pozlacena 24karátovým zlatem. Tato hračka také spojuje nejnovější trend, kterým je sací funkce na klitoris, s již ověřenou vibrační funkcí. Je totiž jasné, že stimulace dvou erotogenních zón najednou dokáže divy! Sací i vibrační funkce jsou ovladatelné každá zvlášť a každá z nich má sedm módů, které také můžete kombinovat libovolně. Díky paměťovému čipu se vibrátor po spuštění naladí na ten poslední, který jste používala. Je voděodolný a samočistící, což je velmi praktické. Materiál je sametově jemný a obě dvě části vibrátoru jsou pružné a měkké, aby se mohly přizpůsobit vašim tělesným proporcím. Malinko jsem s tím ze začátku zápolila, ale stačí si najít grif. Společník je to dost tichý, opět musím říct, že vibrace nejsou tak mohutné, je to zkrátka něžný milenec!

    Expertka na sexuální pomůcky radí:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Love Triangle, Satisfyer, Air Pulse, 1290 Kč, ruzovyslon.cz

    Velice malá, ale chytrá věc. Nikdy jsem s partnerem předtím sexuální pomůcky nevyzkoušela a toto bylo i pro něj – jako technického maniaka – překvapující. Love Triangle nabízí k použití mobilní aplikaci, ve které si můžete navolit různé programy a zároveň si zesilovat intenzitu vibrací. Co mě nejvíc překvapilo, bylo navolení vibrace podle muziky, kterou si s aplikací v telefonu spárujete. Navodíte si tak příjemnou sexuální atmosféru s hudbou a zároveň si užíváte rozkoš. Údržba i nabíjení jsou velice příjemné. Doporučuji pro partnerské hrátky.

    Co k orgasmu radí pornoherečka?

  • Satisfyer Pro 3 Vibration, 1565 Kč, intimity.cz

    O satisfyeru jsem toho hodně slyšela, ale upřímně – žádné vyprávění nedokáže popsat, co a s jak naprostou spolehlivostí a hlavně bleskovou rychlostí umí. Tahle hračka vypadá elegantně a sofistikovaně, spojení černé a zlaté je synonymem luxusu, který si prostě musíte v ložnici dopřát. Kdyby vám satisfyer nešťastnou náhodou někde vypadl z kabelky, nikoho, kdo se s ním nesetkal, nenapadne, k čemu vlastně slouží. :) Sametový a měkký povrch silikonu je příjemný na dotyk, na kůži nestudí. Naprosto jednoduché ovládání, které si osvojíte během pár minut, vám dá na výběr mezi tlakovou a vibrační stimulací a jejich vzájemných kombinací je magických 110! Ale myslím, že se k nim nemáte šanci dopracovat, protože satisfyer vás uspokojí v podstatě na první dobrou a hlavně takovou rychlostí, že se nebudete stačit divit, jak je to vůbec možné. Překvapit může i opravdu zkušenou ženu a reakce vašeho těla na práci téhle šikovné hračky bude prostě okamžitá a navýsost uspokojující.

    Na co by v posteli neměli zapomínat muži?

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Na co by muži neměli zapomínat při uspokojování partnerky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Vibrační motýlek Darling, 1599 Kč, ruzovyslon.cz

    Vibrační motýlek vás může potěšit nejen v soukromí vaší ložnice, což může být pro spoustu žen nebo párů velkým lákadlem. Já jsem to nezkoušela, ale díky tomu, že je opatřen silikonovými křídly, ho prostě můžete vložit do kalhotek, silikonové dildo zasunout dovnitř a pomocí dálkového ovládání, které máte v ruce vy nebo váš partner, si můžete vyzkoušet, jaké je vzrušení okořeněné trochou toho exhibicionismu. Já jsem motýlka otestovala doma bez přítomnosti partnera a byla jsem opravdu překvapená silou vibrací, kterou umí tahle na pohled malá věcička vyvinout. Vibrace můžete stupňovat podle potřeby pomocí malého ovladače, který máte v ruce, což je další jeho výhoda. Na můj vkus byl poněkud hlučnější, než bych čekala, a právě z toho důvodu si nedovedu představit vyzkoušet ho někde venku nebo třeba v kanceláři, měla bych strach, že mě prozradí. Ale jinak mu nemám co vytknout a rozhodně je to druh vibrátoru, který maximálně oceníte. V tomto případě klidně můžu potvrdit, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. :)

  • Adore Grab’n’Go – tlaková pomůcka, 999 Kč, ruzovyslon.cz

    Nemohla jsem si přát lepšího uvítání do světa tlakových pomůcek než s tímto fialkovým neposedou. Nenechte se zmást jeho prvotní roztomilostí, vystřelí vás totiž na vrchol během pár sekund! Je na vás, kterou z pěti intenzit si zvolíte, ale já jedu vždy na maximum a orgasmus je pak tak omamný... Naprosto vás vyčerpá, ale zároveň dokonale uvolní. Je to taková moje první záchrana při nahromaděném stresu z práce, a tak když jsem na home office, tak si tu a tam dopřeji pár minut slasti. Oceňuji i to, že je opravdu diskrétní vzhledem ke své velikosti, ale i hlučnosti. Takže se nemusíte bát, že by vaši sousedi odhalili, že si dopřáváte intimní chvilku. Přidejme k tomu naprostou smršť silných orgasmů a máme tu adepta na jednu z nejlepších hraček v mém arzenálu!

  • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit, 865 Kč, intimity.cz

    Tento vibrátor s podtlakovou stimulací klitorisu vypadá na pohled velmi hezky a elegantně. Jeho silikonový povrch je sametově hebký, takže jeho zavedení je velmi snadné, obzvlášť v kombinaci s lubrikačním gelem. Potěšilo mě i sedm rytmů na výběr a tři stupně intenzity vibrací, přičemž ten nejvyšší na mě už byl moc silný. Problém ale je, že výběžek, na němž se nachází podtlakový stimulátor klitorisu, není nijak pohyblivý. Při zavedení vibrátoru do vaginy tak stimulátor nepasoval přímo tam, kam měl, a nebyla možnost to změnit. Ocenila bych proto třeba pohyblivý kloub u stimulátoru.

  • Masážní hlavice Wonder Wand, 599 Kč, ruzovyslon.cz

    Když se mi tahle malá roztomilá věc dostala do rukou, opravdu jsem se těšila na to, jaké příjemné chvilky spolu zažijeme. Oproti jiným masážním hlavicím mě překvapila její menší velikost, ty větší mi totiž nahání trochu hrůzu. Tahle mini verze se vejde do každé kabelky, a vy si tak můžete užít žhavých chvilek, kdykoliv to na vás přijde. Stačí hlavici pouze přiložit na klitoris a nechat se unášet na vlně vibrací, které můžete pomocí šikovného ovládacího kolečka na rukojeti regulovat dle libosti. Záleží už jen na vás, zda se spokojíte s pomalými vibracemi nebo dáte přednost těm divočejším. V obou případech vás tato šikovná hračička dovede k příjemnému uspokojení. A to i několikrát za sebou! Oceňuji, že hlavice patří mezi tišší pomůcky a jen tak vás tedy neprozradí, když se zrovna rozhodnete oddat se smyslným hrátkám.

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jaké jsou nejlepší polohy na rychlovku ve výtahu nebo restauraci • VIDEO: BPŽ

  • Adore G Vibe – tlakový vibrátor, 1699 Kč, ruzovyslon.cz

    Tahle růžová věc s luxusním zlatým detailem mě ihned oslovila. Oproti klasickým vibrátorům dávám přednost právě těm, které stimulují klitoris, a zajímalo mě, jaké uspokojení vzejde z této dvojité stimulace. Určitě doporučuji při zavádění této hračky použít trochu lubrikačního gelu. Silikonový povrch je sice hladký a příjemný, přesto jsem měla trochu problém pomůcku zavést tam, kam patří. Ocenila jsem, že hračka nabízí hned deset vibračních a tlakových programů, a vy si tak můžete vybrat, na jaké uspokojení máte zrovna chuť a náladu. Trošku jsem se bála toho, aby vibrátor doléhal přesně tam, kam má. Díky promyšlenému anatomickému tvaru a ohebnému tělu si jej nasměrujete tak, jak potřebujete, a během chvilky se dočkáte opojného uspokojení, na které vzpomínáte ještě chvilku potom. Za mě paráda!

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Názorná ukázka, jak najít a stimulovat bod G • VIDEO: BPŽ

     

Diskuse ke článku
.