Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Objevte novou vlnu slasti! 5 tipů na sex v extrémním horku

  • 20. července 2022 | 06:00

    Studie tvrdí, že v létě má většina lidské populace mnohem větší chuť na sex a teplé počasí zkrátka brnká na naše erotično a smyslnost. Jenže co když přijdou ty nesnesitelné teploty, kdy ani večer si neodpočineme a pot z nás lije i při pouhém mrknutí okem? To pro někoho není sexy.

    Jenže když chtíč žádá, tak je těžké mu odolat. Pokud nám zbude dost sil a odvahy na to, tuhle disciplínu zvládnout, pak budeme potřebovat pár vychytávek, které nám pomohou to vedro zkrotit a zážitek ze sexu zpříjemnit, protože ač je jednadvacáté století, nemá každá domácnost klimatizaci.

  • Povlečení do lednice

    Při sexu nepotřebujete ani polštáře, ani přikrývky, především pokud se jedná o sex v horku. Předpřipravte se tedy a investujte do dobrého větráku, který můžete pustit v ložnici dřív, než se do ní vřítíte ve žhavém objetí s partnerem. Také prostěradla trochu navlhčete rozprašovačem. Dejte je do lednice nebo na chvíli do mrazáku. Vyndejte je těsně před akcí a uvidíte, že zafungují.

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Ledové kostky

    U lednice nebo u mrazáku ještě chvíli zůstaneme, je to ostatně ten nejlepší kamarád v teplých dnech. Určitě mějte vždycky po ruce ledové kostky, ty se budou hodit nejen do vašich nápojů... Smyslná hra s kostkami ledu vás na jednu stranu pěkně nažhaví, na druhou stranu příjemně zchladí rozpálené tělo. Pozor jen na jednu věc: nepřikládejte kostku rovnou na genitálie, aby se náhodou nestalo, že se vám k nim přilepí jazyk jako na zmrzlý kandelábr. Jakmile se pohybem po horké kůži nataví, pak už klouzejte, kam se vám zlíbí a kde to bude tomu druhému příjemné.

    Video se připravuje ...
    Jak se stát bohyní orálního sexu: Řiďte se radami profesionálek • VIDEO: youtube.com_bpž

  • Mějte sex venku

    Pokud máte terasu nebo zahradu, kam není vidět od sousedů, abyste nedělali live show a nemuseli na vás třeba volat mravnostní, tak si to rozdejte venku. Pokud tam pofukuje a máte příjemný stín, pak je to mnohem lepší než být zalezlí. A proč byste měli mít sex jen v ložnici, že!?

  • Můžete být trochu leniví

    V takových teplotách se nežeňte do žádného přílišného pohybu. Najděte si polohu, ve které se vám bude příjemně „lenošit“ oběma. Nedělejte prudké pohyby, jen tak se pohupujte. Můžete si k ruce vzít i houpací síť nebo si to navzájem udělejte pusou. Tam si bez většího tělocviku můžete jemně pohrát s tím druhým a myslím, že to oba oceníte.

  • Studené hračky

    Další super věcí jsou sexuální hračky. Ty se dělají už z různých materiálů, takže třeba z kovu nebo skla, které jsou ideální k tomu, abyste je dali nachladit do lednice a pak teprve s nimi provozovali sexuální hrátky, jež vás příjemně ochladí. A je dost dobře možné, že ve vás vyvolají zcela novou vlnu pocitů a slasti. Opět pozor na to, aby nebyla hračka zmrzlá a nepřilepila na sebe jemnou kůžičku a nezpůsobila zranění. 

  • Sex ve sprše

    A pro ty, kterým nevadí studená sprcha, bude ideální sex ve sprše. Ten s sebou přináší samozřejmě pár drobných komplikací, ale myslím, že to všichni zvládnete bez vyražených zubů nebo sedřených kolen. Jen si prostě musíte dát pozor, aby vám neujely nohy. V koupelně je spousta ostrých hran a nechcete se během vášnivého milování zranit. Když budete aspoň trochu opatrní, může to být sex vašeho života. 

Diskuse ke článku
.