Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co si myslí ženy a co muži o klasických sexuálních polohách

  • Kterou sexuální polohu máte nejraději vy?
    3. září 2015 | 06:00

    Ne každá poloha v sexu vyhovuje všem, proto jich lidstvo vymyslelo tolik. Buďte kreativní i v této disciplíně, na výběr jich máte nepřeberné množství. Některá poloha vyhovuje nám ženám, mužům se zase líbí něco jiného. Následující anketa ukazuje, jak se jim líbí nejznámější polohy a proč je rádi provozují. Co člověk, to názor!

  • Misionářská poloha

    Autor: shutterstock
    Karel, 26: Je to poloha absolutně bez jiskry, nejzákladnější a obyčejná. Mnohokrát jsem se o tom bavil se svými vrstevníky a všichni sdílejí stejný názor a tuhle polohu nevyhledávají.

     

    Jana, 37: Kdo by neměl rád misionářskou polohu? Můžete partnerovi při sexu pěkně mačkat zadek a pomáhat mu přirážet, můžete ho hladit na zádech, škrábat. Také když zatnete svaly pánevního dna, tak to bude pro partnera mnohem příjemnější. Já jsem velkou fanynkou!

  • Zezadu na pejska


    Autor: shutterstock
    Štěpán, 35:
    Je to jedna z mých nejoblíbenějších poloh. Cítím se jako největší chlapák! Když bych to přirovnal ke sportovnímu výkonu, pravděpodobně by to bylo jako skórovat perfektní branku nebo koš a pak se se spoluhráči poplácat po ramenou.


    Klára, 39: Dobře, že tato poloha byla vynalezena! Je animální, skvělá pro jakoukoli rychlovku, klidně i na nebezpečných místech, kde vás může někdo nachytat. Také při ní může docházet k tahání za vlasy nebo plácání, a to není nikdy na škodu. Miluju ji.

  • Žena nahoře


    Autor: shutterstock
    Tomáš, 39:
    Skvělá poloha, mám ji rád, protože si při ní trošku odpočinu a mám skvělý výhled na poskakující prsa partnerky. Také se mi uvolní ruce, takže ji můžu jakkoli a kdekoli dráždit. Pokud se ovšem umí opravdu hýbat, je velice těžké udržet se a nebýt hned hotový!


    Helena, 41: Která žena ji nemá ráda? Pokud jste ještě ten typ, že máte ráda věci pod kontrolou, neexistuje lepší. Samozřejmě že se při ní člověk trochu víc zapotí a je to trošku větší tělocvik, ale při téhle poloze dosáhnu orgasmu zaručeně.

  • Lžička


    Autor: shutterstock
    Kamil, 42:
    Poloha lžičky je tou nejlepší po ránu, když se takhle namáčknutý probudím vedle manželky, jsem nadržený a ještě ospalý. Je to relaxační, pomalá a sexy poloha, kterou nejraději začínám svůj den.


    Pavla, 26: Je to poloha, ve které můžete relaxovat. Mám ráda tu blízkost, když cítím doteky horkého těla na svých zádech, jeho ruce jsou absolutně volné a mohou mě příjemně hladit na prsou a dráždit na klitorisu, zatímco do mě pomalu a smyslně proniká. Paráda!

     

Diskuse ke článku
.