Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženy se svěřily, které erotické pomůcky používají při sexu nejradši!

  • 10. února 2024 | 06:00

    Sexuální pomůcky doma prostě musíte mít! Nejenže jsou dobré, když jste bez partnera nebo máte chuť na sex a zrovna není nikdo po ruce, ale je skvělé používat je i během partnerského sexu. Tvrzení, že váš sexuální život je dostatečně pestrý a uspokojivý a žádnou pomůcku k tomu nepotřebujete, úplně vyžeňte z hlavy.

    Je skvělé, že máte spokojený sexuální život, ale nebojte se experimentovat. Ani váš partner se nemusí vibrujícím společníkem nechat zastrašit, naopak bude pěkně spolupracovat. Tyto ženy už mají své zkušenosti a vy se můžete inspirovat.

  • Saša


    Autor: iStock

    Vibrátor je taková klasika, která nebude trčet ve skříni netknuta. Kdysi jsem měla takový dražší, ale úplně perfektní. Nevím, jak bych to popsala, ale byl tam navíc takový pahýl na dráždění klitorisu. Bohužel mi ho manžel ve vzteku v létě vyhodil a na Vánoce jsem dostala takový obyčejný, ale zase má moc příjemný povrch a hlavně baterky vydrží neuvěřitelně dlouho.

  • Petra

    Autor: iStock

    Sexuální pomůcky nejsou od věci a k sexu to rozhodně patří. My máme sexuálních pomůcek řadu, a to od vibrátorů přes kuličky, vibrační vajíčko, pouta po masku na oči a tak dále. Jde o to, si to v posteli taky pěkně užít, ne? Vibrátor je opravdu super jak při sexu, tak v situaci, když jsem doma sama.

  • Nina

    Autor: iStock

    My jsme si pořídili masky, já mám kostýmek služtičky, vždycky se mi takový líbil – a manžel si pořídil dlouhý plášť a benátskou masku. Ještě jsme to nezkoušeli, jen se oblékli a vypadá to teda moc dobře, už se těším.

    Podívejte se na video, jak vybrat svou první erotickou pomůcku:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku a na co si dát pozor • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Radka

    Autor: iStock

    Já mám ve skříni pana Vibračního Růžováka a včera jsem si objednala pro změnu Venušiny kuličky. Tak jsem sama zvědavá, jaké budou účinky. Prý posilují vnitřní svalstvo a ženy pak mohou snáze dosahovat orgasmu a i partner pak prý pohlavní styk vnímá intenzivněji.

    Podívejte se na video, kde redaktorka zkouší sex s umělým milencem na míru:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Markéta

    Autor: iStock

    Vyzkoušela jsem pár kousků právě pro oživení, ale… Ne. Dostala jsem dokonce něco jako dárek, manžel měl upřímnou potřebu mě nějak rozproudit, bohužel mu nedošlo, co přesně potřebuju – a že to hračky nejsou. Pomůcky jsou fajn ke zpestření, pak víceméně funguje cokoliv, ale že by to zachránilo vztah, který se řítí do háje, tak to ne.

    Podívejte se na video o vagině: 

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Jindra

    Autor: iStock

    Přítel mi kdysi koupil takový malý vibrátorek, který se používá na dráždění klitorisu. Má velmi silné vibrace. A hlavně – když jsme se milovali a já ještě použila tuhle hračku, vždy jsme měli orgasmus společně a velmi brzo, protože asi jako většina žen jsem vzrušivější zvenčí než zevnitř.

  • Romana

    Autor: iStock

    Máme doma klasický vibrátor, pak takový malý na klitoris, vibrační kroužek, kroužek s výstupkem na dráždění prostaty, Venušiny kuličky, pouta a škrabošku. Bohužel většina toho leží v šuplíku, manžel na to moc není. Venušiny kuličky klidně nosím na procházky, vím, že se nemusím bát, že bych se třeba udělala, k tomu jsou potřeba silnější podněty – třeba jízda na kole v terénu nebo běh.

    Velký výběr erotických pomůcek za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Diskuse ke článku
.