Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku? Na tohle si dejte pozor!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
20. ledna 2018 | 06:00

Ještě nejste šťastnou majitelkou erotické hračky? Nevadí, na její pořízení není nikdy pozdě. Je jedno, jestli jste právě bez partnera nebo šťastně zadaná, erotická pomůcka vám může zpříjemnit každou erotickou chvilku. Pokud nevíte, kde začít a na co se zaměřit, pomůžeme vám!

Je důležité se zamyslet, co od erotické hračky vlastně očekáváte. Jakou část těla chcete dráždit. Můžete se zaměřit jen na klitoris, ale třeba toužíte po vibrátoru, anální pomůcce nebo Venušiných kuličkách... Existuje také spousta různých materiálů, je dobré si je osahat, abyste věděla, který je vám nejpříjemnější.

Dalším důležitým aspektem je funkce. Jsou tu vibrace, ale k nim potom i další přidružené vychytávky, jako jsou rotující kartáčky nebo jiná hýblátka. Další pomůcky stimulují klitoris pomocí podtlaku a jemně masírují vlnami, které pomohou k mnohem rychlejšímu vyvrcholení. Jiné pomůcky zase svými pohyby simulují přírazy při sexu. Funkce a design se samozřejmě podepíšou na ceně, takže najdete kousky za cenu od pár stovek až k několika tisícům. Nejdůležitější ovšem je, abyste našla hračku takovou, která vám bude sedět a se kterou se budete cítit dobře. Podívejte se, co radí odbornice v našem videu!