Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší chyby, které muži dělají při sexu. Řekněte jim o nich

  • 7. března 2019 | 06:00

    Sex je krásný v tom, že každý den může být trochu jiný, záleží na tom, jak se vyspíte, co právě cítíte, zkrátka v jakém jste rozpoložení. Každý den od prvního polibku se učíme vnímat své tělo a také reakce partnerů na naše dotyky a něžnosti.

    Nejhorší jsou ti jedinci, kteří mají pocit, že už umí úplně všechno a nic je nemůže překvapit. Ti většinou dělají ty největší chyby a také se jim to nejhůře vysvětluje. Je několik chyb, které muži bohužel dělají docela často, a pokud se vám povede šikovně jim to naznačit, ale tak, aby to pochopili, váš sexuální život se posune o několik tříd výš.

  • Sex začíná v ložnici


    Autor: iStock

    Muži operují jako lampičky, které se dají v okamžiku, kdy chtějí sex, zapnout a vypnout v okamžiku, když je po všem. Jenže ženy potřebují mnohem víc. Aby se žena dokázala absolutně uvolnit při sexu a nechala všechny své emoce „na volno“, musí se cítit milována, v bezpečí a musí to cítit ze svého partnera. To znamená, že potřebuje už během dne cítit maličkosti jako polibky, doteky, milá slovíčka – potom bude její sexuální energie úplně o něčem jiném.

  • Vím, co se ti líbí


    Autor: iStock

    Mnoho mužů je přesvědčeno, že přesně ví, co se vám líbí. Přinesli si do vztahu nějaký svůj sexuální manuál, který aplikují na všechny ženy stejně. Pokud mu ovšem neřeknete, že na vás něco takového neplatí jen z toho důvodu, že to fungovalo na jeho bývalou, a necháte ho v tom, pak je to i vaše chyba. On vám myšlenky nepřečte, musíte s ním mluvit nebo ho jemně navigovat tam, kam chcete.

    Podívejte se na vtipné video o vagině:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Postupuju podle plánu


    Autor: iStock

    Je skvělé, když muž najde místo nebo polohu, která vás vzrušuje, ale neznamená to, že když to fungovalo dvakrát, že to bude fungovat i potřetí. To je právě ta záhada ženské sexuality, záleží totiž na našem rozpoložení. Proto je dobré naslouchat řeči těla, ta napoví, co se ženě líbí, a pokud to muži objeví, měli by to dělat tak dlouho, dokud je to partnerce příjemné, a nezkoušet nic dalšího moc rychle.

    Podívejte se na tajný tip v sexu od Tarry White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Tajný tip, který používám, a pomůže vám k bombastickému sexu • VIDEO: BPŽ

  • Soustředím se jen na tělo


    Autor: iStock

    Už bylo řečeno, že žena má sex i v jiných partiích, než jsou ty fyzické. Během sexu by se tedy muž měl soustředit také na to, aby pracoval s ženskou psychikou a nesoustředil se jen na fyzickou stránku. Podnítit ženskou fantazii, mluvit k ní a laskat ženské tělo nejen dotyky, ale i lichotkami a vyznáními.

  • Očekávám orgasmus z penetrace


    Autor: iStock

    Více než osmdesát procent žen nedokáže pouhým sexem, tedy průnikem, penetrací, vyvrcholit. Potřebují k tomu ještě další dráždění. Soustředit se je třeba hlavně na klitoris. Jeho stimulací totiž dosahuje většina žen orgasmu. Je dobré si ženu trochu předpřipravit, než do ní muž vnikne, potom jde vše mnohem snáz.

     

Diskuse ke článku
.