Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Expertka na erotické pomůcky názorně předvedla, jak lépe dosáhnout orgasmu

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
29. června 2019 | 06:00

Ženský orgasmus je složitý a spousta žen stále neví, jak ho pohodlně dosáhnout. K tomuto účelu vznikají také všemožné pomůcky, jež by měly celý proces usnadnit. Jelikož vyvrcholení u žen je hodně spjato s psychikou a tím, co se nám honí v hlavě, je potřeba se k tomu postavit ještě trochu jinak.

Spojila jsem se s expertkou na erotické pomůcky z internetového obchodu Růžový slon Veronikou. Ta nám názorně vysvětlila a ukázala, jak postupovat, když chceme snadněji dosahovat orgasmu, a které hračky a proč nám k tomu pomohou. „Důležité je, abyste znala své tělo a věděla jste, na co reaguje,“ vysvětluje na začátku Veronika, protože podle toho si pak také efektivněji zvolíte pomůcku.

Existují pomůcky, které dráždí uvnitř vaginy, ty, které se soustředí na klitoris, a potom je tu ještě jeden z nejnovějších vynálezů: podtlak, který zaručí rychlé a snadné vyvrcholení klidně několikrát za sebou. Verča o celé této problematice dokáže skvěle mluvit, podívejte se tedy na naše video, kde vám ukáže, jak na to a jaké hračky si k tomu pořídit.