Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Takhle vypadají penisy hmyzích samečků! Dilda britské umělkyně ukazují rozmanitost života

25. června 2019 | 06:00

Fantazii se meze nekladou a výrobci erotických pomůcek se rozhodně předhánějí v tom, jaké tvary vibrátorů a jiných hraček by byly co nejoriginálnější. Umělkyně Joey Holder z Londýna pomocí 3D tiskárny vytváří dilda, jež jsou zvětšenou kopií hmyzích pohlavních ústrojí.

Umělkyně ráda spolupracuje s různými odborníky a během svého projektu s názvem The Evolution of the Spermalege se zaměřila na výrobu erotických pomůcek, které jsou plně funkční, ale jejichž tvary vycházejí z miniaturních rozmnožovacích orgánů hmyzu. Najdou se mezi nimi penisy roztočů, brouka nosatce, mouchy nebo pavouků.

Pokud milujete sci-fi a libujete si ve všemožně podivných věcech, potom jste určitě adeptkou na to, jeden takový exemplář si pořídit. Vyrábějí je ve zlaté a stříbrné barvě ze zdravotně nezávadného silikonu. „Byla jsem vždycky fascinována sexuálními rituály, především v hmyzí říši. Některým samcům penis upadne a exploduje, jiní samci třeba propichují samicím penisem břicho, je to fascinující. Chtěla jsem tímto projektem otevřít určitá tabu a pomoci lidem vnímat sexualitu bez předsudků,“ vysvětlila autorka.

„Snažíme se představit si, jaký je asi život na jiných planetách, a přitom to, co máme přímo pod nosem, je mnohdy víc sci-fi než to na světelné roky vzdálené. Existuje tolik úžasných forem života! Chci dodat odvahu všem, aby se pokusili myslet, aniž by věnovali pozornost tělům, sexuálním orientacím, identitám nebo biologickým možnostem, chci, aby lidé otevřeli svou mysl dokořán,“ dodala ještě Joey. Tak co myslíte? Která z vás by si domů pořídila něco podobného?