Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zhýralý král Ibizy: Měl 3000 sexuálních partnerů, mezi nimi i celebrity!

Video se připravuje ...
Pan Pike, legenda Ibizy
VIDEO: Vice
9. března 2019 | 06:00

Už jste někdy byla na Ibize? Je to vyhlášené místo pro všechny, kteří si chtějí užívat života. Alkohol tu teče proudem a střídají se tu ti nejlepší hudební producenti celého světa. V únoru zemřela legenda tohoto ostrova: Tony Pike. Bylo mu pětaosmdesát let. V jeho hotelu se vystřídala velká řádka známých osobností a holdovaly sexu a drogám. On o tom podal své svědectví.

Tony Pike tvrdil, že v osmdesátých letech se nikdo neptal na to, jestli si dáte drink, ale jestli si dáte čáru kokainu. Na baru byly čáry dlouhé z jedné strany až na druhou,“ vyprávěl Tony. Sám byl zastáncem hédonismu, filozofie, která za smysl života považuje slast. Tony si život užíval plnými doušky, a to do svého posledního dechu.

Tony se rozhodl, že své paměti a tajemství některých ze slavných hostů sepíše do knihy Pan Pike: Příběh ibizské legendy. „Na Ibize neplatí žádná pravidla, kdo sem přijde, může najít své vnitřní já tak jako já,“ tvrdil Tony. Součástí vybavení v jeho hotelu jsou i tenisový kurt, na kterém hrál společně s Freddiem Mercurym, nebo bar s bazénem, kde se zase natáčel videoklip Wham s Georgem Michaelem. Pike si v něm také zahrál. Byl sice ženatý, ale to mu nezabránilo v tom, mít milenky. Jednou z nich byla i slavná Grace Jones. „S Grace jsem zažil nejlepší sex v životě. Měla tolik energie!“

Podívejte se do galerie:

„Spal jsem s více než třemi tisíci lidí. Jsem na sexu závislý, ale nestydím se za to. Diagnostikovali mi dvojitou aortu, což znamená, že moje srdce přečerpá o dva litry krve víc než normální srdce. A kam ta krev jde? Do mého penisu. Takže já za to vlastně nemůžu, že mi pořád stojí,“ vysvětloval Tony. „Nejsem gay, ale miloval jsem se i s muži,“ přiznal playboy a naznačil, že měl něco víc než jen přátelství s Georgem Michaelem.

Videoklip Wham, ve kterém si Tony zahrál. Natáčel se u jeho bazénu:

Video se připravuje ...
Videoklip Wham s Tony Pikem v jeho hotelu • VIDEO: Whamtv

Když u něj v hotelu bydleli slavní, měli mnohdy i takové požadavky jako pět gramů kokainu na den. „Šel jsem na policejní stanici a vysvětlil jsem, co potřebuji. Když jsem řekl, pro koho to je, domluvili jsme se,“ přiznal Tony na kameru. Jméno dotyčného ovšem ze záznamu vypípali. „Jsem sice úplně obyčejný člověk, ale jsem jiný. Žiju nebezpečný život,“ prohlásil nakonec Tony. Trpěl rakovinou prostaty a kůže a nemoci podlehl minulý měsíc. Jeho legenda bude žít dál.