Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mluvila byste na kameru o své první masturbaci? Tihle odvážlivci ano!

Video se připravuje ...
VIDEO: CUT
25. listopadu 2017 | 06:00

Masturbace je v podstatě o poznávání vlastní sexuality, o tom, co vám dělá dobře a jak by se vás měli dotýkat ostatní, aby vás přivedli k rozkoši. Masturbace většinou probíhá v intimním prostředí vlastního bytu nebo někde, kde se cítíme bezpečně. Pamatujete si ale na to, kdy jste onanovala úplně poprvé?

Téměř stovka lidí byla přítomna natáčení videa, které můžete vidět pod tímto článkem. Dotazovaní se svěřili s tím, kdy došlo k prvnímu samouspokojování, v jakém to bylo prostředí a co bylo tím impulzem, který je k této činnosti vedl. Masturbace je absolutně přirozenou aktivitou, ale přesto ji mnoho lidí ještě stále považuje za něco sprostého, co by se dělat nemělo.

Rodiče zakazují mnohdy malým dětem hrát si se svým přirozením, a to takovým způsobem, který v dětech vyvolává pocit, že dělají něco špatného. Možná i proto se ve videu stále objevují lidé, kteří tvrdí, že doposud nikdy nemasturbovali. Je tu naštěstí i jiný názor, jedna z žen říká: „Ženy by měly začít masturbovat mnohem dříve. Možná bychom je to měli naučit.“ Souhlasím. Masturbace nejen přispívá k zdravějšímu sexuálnímu životu, ale i jinak posiluje zdravotní kondici i psychickou pohodu jedince.