Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dnes nekouřím! 6 způsobů, jak odmítnout orální sex

  • 29. července 2017 | 06:00

    Užíváte si mazlení a předehry a najednou vám partner vezme jemně hlavu do dlaní a sune ji směrem k jihu? Muži orální sex milují, ale ženy na něj ne vždy mají náladu. Není nad upřímnost, ale pokud to nedokážete, zkuste si něco vymyslet. Tady máme pár tipů, jak se z orálního sexu vykroutit. Berte je s nadsázkou!

  • Moc ráda, ale v puse mám opar

    Autor: shutterstock.com

    Je poměrně dobrá výmluva, ovšem měla byste ji použít ještě před líbáním jako takovým, jinak to bude působit jako že se vymlouváte. Což vlastně skutečně děláte, ale pokud je to pro vás dneska nemyslitelné a nedokážete to omluvit jinak, pak je to jisté řešení.

  • Teď ne, můj pes se dívá!

    Autor: shutterstock

    "Vidíš, tamhle v rohu. Ty zářící oči. On strašně žárlí a pak ti, za trest, rozkouše boty." Ano, je to trochu pitomá výmluva, ale třeba by mohla zabrat. Minimálně si můžete zahrát na sexy neurotičku s roztomile výstředními zásadami.

    Příště mu to můžete vynahradit takto:

    Video se připravuje ...
    Chcete být bohyní orálního sexu? Nechte si poradit od profesionálek • VIDEO: youtube.com/SimplePickup

  • Dokud se taky neoholíš!

    Autor: Shutterstock

    Má vás partner rád dohladka oholenou? Zkuste to zahrát na tuhle notu. Dobře si ale rozmyslete, jestli ho opravdu chcete vidět úplně vyholeného! Přestože sázky, že se vydá na brazilskou depilaci, jsou poměrně nízké, mohl by vás příště (ne)příjemně překvapit.

  • Mám rýmu a nemůžu dýchat!

    Autor: Shutterstock

    Těžko po vás bude chtít takovou oběť, abyste s plným nosem tpěla. Vždyť při orálním sexu je průchodný noc sdost důležitý, jinak riskujete zadušení. Pokud jste ale doteď neposmrkávala a nebluvila břes dos, asi vám neuvěří.

    Podívejte se, jak být skvělou milenkou:

    Video se připravuje ...
    Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou • VIDEO: Majka Dvořáková

  • Nezlob se, ale jsi moc opilý

    Autor: Profimedia.cz

    Jestli se po vás domáhá orálního sexu a skutečně JE opilý, bude mu dosažení orgasmus trvat mnohem, MNOHEM déle, než jsou schopny vaše sanice vydržet. Tohle není ani výmluva, to je prostá touha přežít. Navíc, jeho nálada je dostatečným důvodem proč můžete odmítnout i sex jako takový. V tomto případě jste zcela v právu.

  • Jasně, moc ráda, ale ty první, jo?

    Autor: shutterstock

    Pokud odmítne, není co řešit. Samozřejmě mu ale můžete taky na rovinu říct, že dnes se vám prostě nechce a nebo se přemoci a udělat mu radost. Ostatně co je jeden orální sex proti lásce na celý život?

Video se připravuje ...