Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelné! Nejtrapnější výmluvy chlapů ohledně orálního sexu

2. listopadu 2017 | 06:00

Orální sex milujeme napříč pohlavími nebo sexuálními orientacemi. Můžeme se při něm uvolnit a soustředit se jen na své uspokojení. Mnohdy je ale oblíbenost této aktivity jenom jednostranná. Přitom není možné jen brát, je třeba i dávat. Poslechněte si sdělení o některých výmluvách mužů. Nám připadají trochu trapné!

Kamila
Chodila jsem s jedním mužem, který mě odmítal sexuálně uspokojovat, ale nejen mě, prostě to ženám nedělal pusou. Ptala jsem se ho proč a on mi odpověděl, že nechce mít chlupy v puse. Nabídla jsem mu, že se klidně celá oholím, ale přesto odmítal dál. Nakonec jsem přestala praktikovat orální sex i já na něm, taky nechci chlupy v puse. Nebyl z toho moc nadšený, ale co si myslel?!

Podívejte se na video, které dokazuje, jak moc jsou muži v sexu se ženou ztracení, ani nepoznají, zda vyvrcholila:

Video se připravuje ...
Zeptali jsme se mužů: Jak poznáte, že měla žena orgasmus? • VIDEO: @babedotnet

Mirek
Rád to dělám ženám pusou, ale měl jsem případy, kdy to vážně nešlo. Nevím, jestli je to speciální dietou, hormony nebo čím, ale jejich pižmo bylo tak silné, že jsem to prostě nedal.

Helena
Od doby, kdy se objevila kauza s Michaelem Douglasem a jeho rakovinou krku, tak jsem od několika mých kamarádů slyšela, že je vždycky možné se na riziko nákazy vymluvit. V posteli si mi to ale zatím žádný chlap nedovolil říci, takže se jenom bojím, kdy to přijde!

Honza
Pokud mi orální uspokojení poskytuje žena, často a ráda, stejně tak jí to oplácím já. Ovšem pokud ona mi ho do pusy nevezme, tak nemám důvod dělat jí takovéto službičky ani já.

Jirka
Neodmítám tento způsob sexu a v podstatě mi na tom nic nevadí, ale vadí mi, že mě potom hrozně bolí za krkem. Během jedné seance jí to proto dělám maximálně dvakrát, potom už to ztrácí kouzlo. Běda ovšem té, která mi to neoplatí!