Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ženy se svěřily, jak často mají sex v dlouhodobém vztahu

  • 28. prosince 2022 | 06:00

    Když je vztah na začátku, bývá sex na denním pořádku a mnohdy i několikrát. Postupem času se ale frekvence sexu snižuje. Internetové diskuse ovšem ukazují, že tomu tak nemusí být v každém vztahu.

    Pokud chcete, aby vášeň mezi vámi a vaším partnerem neuhasla, musíte do toho vložit trochu energie. Je to jako se vším, pokud usnete na vavřínech, může se stát, že než se probudíte, bude pozdě něco zachraňovat!

  • Manžel nemá zájem

    Autor: shutterstock

    "My jsme spolu necelých deset let a spíme spolu tak jednou za čtvrt roku. Manžel o sex a vůbec fyzický kontakt nemá zájem, je pro něj jednodušší si to udělat sám ve vaně. Je to míň námahy. Zkoušela jsem v něm zase probudit chlapa, ale marně. Jinou ženskou nemá. Kromě práce, kde ta možnost odpadá, pořád dřepí doma. Vůbec hrozně zlenivěl. Přitom já bych mohla pořád."

    Podívejte se na video o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Přitažlivost stále trvá

    Autor: shutterstock

    "Jsme spolu dvacet let, byly horší doby, kdy byl problém se vůbec potkat kvůli práci, únavě, spěchu, dětem. Ale i tehdy stačil pohled, polibek, a už jsme to oba chtěli. Teď máme druhé líbánky a milujeme se i dvakrát denně. Syn už je velký a je věčně venku. Oběma je nám devětatřicet. Netušila jsem, co v nás dřímá, přitažlivost stále trvá a s jídlem roste chuť!"

    Opravdu na velikosti záleží:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Každý den, nebo nic

    Autor: shutterstock

    "My jak kdy, jsme spolu devět let, máme dvě malé děti. Některé týdny klidně každý den, některé týdny pak ani jednou. Poslední dva měsíce tak jen jednou nebo dvakrát za měsíc. Ale takhle to máme normálně, klidně tři měsíce tahle frekvence, a pak zase třeba dva měsíce každý den."

  • Frekvence je uspokojivá

    Autor: shutterstock

    "Já a přítel budeme spolu šestý rok a frekvence sexu už je – alespoň pro mě – uspokojivá. Ve všední dny jsme rádi, že na to hupsneme alespoň jednou za týden. Víkend se snažíme si dělat pohodový, takže volné večery doslova prosouložíme. Když se narodil druhý prcek, tak to bylo dost náročné a utrhnout se od něj nebylo lehké, takže žádná sláva, ale to už máme taky za sebou. Bohužel pro mě můj přítel má daleko menší potřebu sexu než já, a to už od úplného začátku vztahu."

    Poučte se, jak být lepší milenkou:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Tři roky bez sexu

    Autor: shutterstock

    "Mně je třicet dva a partnerovi třicet sedm, jsme spolu čtyři roky a z toho už tři roky bez sexu. On o sex vůbec nejeví zájem, já to nechápu. Jinak je to super chlap, chtěl by se oženit, ale já jsem z našeho vztahu hrozně nešťastná, nedostávám žádné komplimenty, cítím se nechtěná a vůbec se necítím jako ženská. Mám vůči němu za to averzi a jsem pořád podrážděná, nemůžu si pomoct, ale chápu, že tím našemu vztahu samozřejmě nepomůžu, právě naopak. Hrozně se mi stýská po pocitu blízkosti a také po tom, že někoho vzrušuju a jsem chtěná."

  • Rozvádím se

    Autor: shutterstock

    "Rozvádím se po osmiletém manželství. Manžel nějak nechápe proč, ale od doby, kdy jsem otěhotněla, což je sedm let zpátky, jsme měli sex jednou za dva až tři měsíce! Milenec, ze kterého je teď můj přítel, je pravý opak a vyhovujeme si. Život je moc krátký na to, být odmítána!"

    I ve čtyřiceti můžete být sexy:

    Video se připravuje ...
    Sexy i ve čtyřiceti! Podívejte se, jak se fotí smyslné fotografie • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Manžel je jak puberťák

    Autor: shutterstock

    "Já jsem s manželem deset let, máme tři děti a sex několikrát denně, za poslední tři měsíce jsme nevynechali ani jeden den, manžel sám říká, že nebýt dětí a nemuset chodit do práce, tak bychom asi nedělali nic jiného. Je opravdu neustále nadržený jako puberťák, stačí, když ho obejmu po návratu z práce, a už by šel hned na to. Ještě dodám, že mi je třicet jedna a manželovi třicet šest."

Diskuse ke článku
.