Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

15 signálů, podle kterých poznáte, že jste našla toho pravého

  • 9. dubna 2017 | 06:00

    Přemýšlíte o tom, zda je ten, s kým chodíte nebo žijete, skutečně ten pravý pro společný život? Těchto patnáct věcí svědčí o tom, že jste trefila do černého! Pokud tohle všechno ten váš dělá, pak jste na dobré cestě.

  • 1. Podporuje vás

    ...
    Autor: Shutterstock

    Bez ohledu na to, jak velké vaše sny můžou být, nebo jak bláznivé chutě máte ve dvě hodiny ráno, chápe vás a podporuje v tom, co děláte. A nemusí je nutně dělat s vámi. Chlap, který vám fandí, který vám udělá ráno čaj nebo vám namasíruje záda po celodenním sezení u počítače, ten vás fakt miluje.

  • 2. Naslouchá vám

    ...
    Autor: Profimedia

    Pokud váš partner pokaždé vypadá, že vás nevnímá a nezajímá ho, co právě říkáte, asi to nebude to pravé ořechové. Jistě, nemusíte spolu neustále mluvit, důležité je, aby vám v ten správný čas naslouchal. Životní partner nikdy nezapomene, co jste vyslovila, i kdyby to byla sebevětší maličkost.

     

    Jak udržet pozornost ženy na první schůzce? Takhle! Alespoň podle našich komiků. 

    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Honza Geryk udrží pozornost žen na schůzce díky super vynálezu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 3. Můžete mu věřit

    ...
    Autor: Shutterstock

    Důvěra je největší hodnota v partnerství. Ano, je příjemné vědět, že když se náhodou večer zdrží, nemusíte se bát a hledat důkazy jeho lži či dokonce nevěry na Facebooku nebo na Instagramu. Věřit tomu druhému je naprosto stěžejní, a pokud můžete s klidným svědomím říct: Ano, věřím mu, pak jste našli toho pravého.

     

  • 4. Nenudíte se s ním

    ...
    Autor: Shutterstock

    Nemusí být každý den posvícení, jak se říká, nemusíte mít na každou hodinu společnou aktivitu. I klidné dny, kdy nic neděláte, mají své kouzlo. Pokud se probudíte a víte, že to bude den plný dobrodružství i bez bláznivých akcí, protože s ním se prostě nudit nebudete, pak je fajn ho mít po svém boku.

  • 5. Nikdy vás neignoruje

     

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Někdy se my ženy cítíme hrozně. Když trpíme PMS, když dostaneme menstruaci a připadáme si ošklivé, nepřitažlivé a nateklé – i tehdy nás má rád, a dokonce nám dokáže zvednout sebevědomí. Jo, to je on, našich srdcí šampion, toho se držte!

  • 6. Ví, co máte ráda

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ano, i šálek kávy nebo čaje je klíčem ke štěstí. Chlap, který netuší, co vám chutná, není ten pravý. To mi věřte. Ať už jde o kávu, vejce nebo alkohol – váš životní partner ví, co vám udělá dobře. Ten pravý muž po vašem boku prostě MUSÍ vědět, jestli máte raději míchaná vajíčka nebo vejce na hniličku nebo že kávu vlastně nesnášíte a dáváte přednost zelenému čaji.

     

  • 7. Chybíte mu, když nejste spolu

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Někdy se stává, že jste oba zavaleni prací, takže jen horko těžko hledáte volný termín pro vaši schůzku. Ovšem muž, který vás skutečně miluje, vás nebude zanedbávat a vždycky to nějak udělá, aby vás viděl nebo aspoň slyšel. I kdybyste se měli „vidět“ jen přes Skype.

  • 8. Jste první, komu se svěří

    ...
    Autor: Shutterstock

    Ať je to už nabídka nového zaměstnání nebo informace týkající se jeho rodiny či přátel, vy budete ta první, které to zavolá. Vy jste ta, která mu pomáhá s rozhodnutími, složitými emocemi i věcmi, které nechce řešit sám. Jo, a platí to i obráceně: Dokáže vám dát pokaždé dobrou radu a ví, co byste měla udělat.

     

  • 9. Vaše štěstí je i jeho štěstí

    ...
    Autor: iStock.com

    Ten pravý partner má na paměti vaše štěstí a všechno, co dělá, dělá pro to, aby vás učinil šťastnou. I když ne vždy se mu to podaří, snaží se. Váš „Pan Božský“ udělá cokoli, aby váš den byl co nejkrásnější. Dvě duše, které jsou spojeny.

     

  • 10. Je k vám upřímný

    ...
    Autor: Shutterstock

    Neznamená to, že by k vám byl hnusný a vpálil vám do očí, že jste zase přibrala. V případě, že vám některé oblečení nelichotí, řekne vám to tak, aby vás neurazil, a to proto, že vás miluje. Řekne vám taky otevřeně, co si myslí o vašich přátelích a kamarádkách, proč byste měla dokončit tu práci, která vám moc nevoní nebo cokoli jiného.

     

  • 11. Nestydíte se před sebou

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Dokážete se před tím obléknout a svléknout i za bílého dne? OK. Nevadí mu, že chrápete, chodíte na WC a občas vám i před ním ujede „prd“? Tak je to ten pravý. Mezi lidmi, kteří k sobě patří, neexistují žádné hranice.

  • 12. Vaše hádky netrvají dlouho

    ...
    Autor: Shutterstock

    Hádat se je samozřejmě normální a partneři, kteří se nikdy nepohádali, snad ani neexistují. Vaše hádky by ale neměly nikdy trvat déle než pár minut, pak by mělo přijít rozuzlení a usmíření. Váš životní partner umí v hádce používat správné argumenty, nikoli „jen“ urážky a hlavně umí dělat kompromisy.

  • 13. Akceptuje vaši rodinu

    ...
    Autor: Shutterstock

    Váš životní partner ví, že i když jeho potencionální tchyně není jeho krevní skupina a váš bratr je prostě někde úplně jinde, akceptuje je, protože VY je milujete takové, jací jsou. Nemusí si hrát na přetvářku, prostě ví, že jsou vaší součástí.

  • 14. Žádný problém pro něj není problém

    Víte proč jsou rouvedení muži žádoucí? Jsou ochočení a pokorní.
    Autor: Shutterstock

    Dvě hlavy jsou lepší než jedna, zvláště když se vyskytne nějaký problém. I když jde o nábytek z Ikey, který je potřeba složit dohromady, ve dvou to prostě vždycky zvládnete.

  • 15. I maličkosti jsou pro něj důležité

    Špatné počasí
    Autor: profimedia.cz

    Muž, který je ten pravý, ví, že i na maličkostech záleží. Udělá maximum z každého okamžiku, který strávíte společně, najde pozitivum i ve dnech, kdy se zamračí a pamatuje si všechny detaily, které se objeví na vaší společné cestě životem.

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.