Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Orgasmus na videu: Dobrovolníci se nechali natočit v nejintimnější situaci

Video se připravuje ...
VIDEO: Davey Wavey,
16. července 2016 | 06:00

Svět je barevný, ale v některých věcech se nelišíme. Právě to se snaží na tom nejintimnějším prožitku demonstrovat youtuber Davey Wavey. Chvíle, kdy máme orgasmus, jsou velice intimní a dělíme se o ně jen s partnerem. Tito dobrovolníci se ale v rámci projektu nechali zachytit kamerou a dělí se o ně s celým světem.

„V tento okamžik se zdá, že se svět dělí na homosexuály a heterosexuály, černé a bílé, demokraty a republikány, a vypadá to, že jsou lidé tlačeni a separováni do různých rohů. V tomto videu chci ukázat soucítění. Nemusíme souhlasit s politikou, používáním zbraní nebo náboženstvím, ale když odkryjeme jednotlivé vrstvy, dojdeme jen k syrové lidskosti, protože to nejlidštější, o co se dělíme, je orgasmus. Takže začněme u něj,“ prohlásil Wavey.

Youtuber také dodal, že je jasné, že dělit se o tak intimní okamžik s celým světem může být znepokojující. Trvalo mu dlouho, než si vybral své protagonisty, a ti se cítili plně uvolněně během procesu natáčení. Poselství, které by chtěl, aby si jeho diváci odnesli, je toto: „Nezáleží na rase, pohlaví, sexuální orientaci ani politické příslušnosti, máme všichni jedno společné. Ten krásný, blažený okamžik, kdy prožíváme orgasmus, který se vpisuje do naší tváře."

Video neobsahuje žádnou nahotu. Jediné, co vidíme, je proces masturbace, který se zračí ve výrazech tváří jeho protagonistů. „Běžte masturbovat a najděte si moment na to, hýčkat své vlastní tělo,“ posílá všechny do akce. Tak následujte jeho rad a hurá do toho!