Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zadeček trošku jinak aneb jak si to užít, když nemáte chuť na anální sex

  • 7. května 2016 | 06:00

    Zadeček je jedním z míst na těle, kde nám dotyky a laskání dělají dobře. Občas mu ale nevěnujeme dostatečnou pozornost. Anální stimulace je pro mnoho lidí příjemným zpestřením sexuálního života, ale je i spousta z nás, které si na tento druh sexu netroufají, nebo jim není příjemný. Pokud přesto toužíte, aby se váš partner těmto oblastem věnoval, jsou i jiné způsoby, jak zadeček využít. 

  • Pořádně je zmáčkněte

    Autor: shutterstock
    Měkké zadní polštářky jsou příjemné na omak a jistě není novinkou, že se dají pořádně zmáčknout. Tato činnost je příjemná nejen pro příjemce, ale i pro toho, kdo mačká. Aby tahle masáž zadnice byla co nejpříjemnější, dbejte na to, jak umístíte ruce na půlkách. Konečky prstů mějte mezi půlkami co nejblíže k řitnímu otvoru. Právě tady je spousta nervových zakončení a dráždění v oblasti mezi půlkami je příjemné nejen mužům, ale i ženám.

  • Pěkně ji poplácejte

    Autor: shutterstock
    Lehký výprask může přinést do sexuálních hrátek nový rozměr. Stejně tak jako u mačkání i u plácání záleží hlavně na správné technice. Nejvíce potěšení přináší plácnutí, které je mířeno na spodní část zadečku. Je také důležité, abyste začali jen lehkým plácnutím, protože taková obří rána z čista jasna může být příjemná jen někomu. Nechcete partnera nebo partnerku vyděsit.

  • Roztáhněte půlky od sebe

    Autor: shutterstock
    Jak jsme již zmínili, v oblasti mezi půlkami je mnoho nervových zakončení, jejichž stimulace je úzce propojena s genitáliemi. Tím pádem pokud budete pořádně špulit prdelku a manuálně roztahovat půlky, bude to mít silný vzrušivý efekt. Můžete zkusit také opačný směr, tedy mačkat je k sobě, uvidíte, co vám bude příjemnější.

  • Vyzkoušejte různé polohy

    Autor: shutterstock
    Střídání sexuálních poloh a zkoušení nových je vždy závanem svěžího vánku do vaší ložnice. Teď, když víte, jak citlivý je váš zadeček, zkuste se na něj v různých polohách soustředit a zapojit ho. Pro začátek můžete zkusit polohu zezadu nebo vy nahoře. Stimulovat půlky vám může partner nebo si je můžete laskat sama. 

Diskuse ke článku
.