Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

6 nejvíc sexy věcí, které muži dokážou dělat rukama

  • Sex
    4. února 2016 | 06:00

    Ruce, pokud jsou používány šikovně, mohou být doslova osobní sexy hračkou. My ženy jsme rády, když nás muži laskají a provokují svými dotyky. Stačí jen mít trochu fantazie a zapojit ji. Ruce totiž mohou to, co penis nezvládne. Takže na co všechno je mohou muži použít?

  • Jako malíř

    Autor: shutterstock
    Místo štětce může váš partner použít prst nebo prsty nebo dlaně, záleží na tom, jak intenzivní chce své tahy mít. Poctivě tak může obkreslit každou křivku vašeho těla, stín, záhyb. Bradavky a klitoris by si měl nechat až na úplný konec, a i tak k nim přistupovat velice pomalu. Laskáním celého vašeho těla vás pak dovede k totálnímu šílenství.

  • Otvírání studánek

    Autor: shutterstock
    Při orálním sexu je spousta žen trochu nervózní. Je to jeden z nejintimnějších druhů pohlavního styku a občas nám trvá, než se uvolníme. Způsob, kterým muž může zvýšit vzrušení, je, když prsty rozevře „rty“ vaginy a odhalí poštěváček. Víc už žena muži nemůže ukázat. Když dá potom svou péčí jasně najevo, jak ho to tam dole baví, bude náležitě odměněn.

  • Veďte ho

    Autor: shutterstock
    Mnoho mužů nemá dostatečný cit v rukou, když se jimi snaží uspokojit ženu. Buď je tlak moc velký, nebo zase moc slabý. Vezmete-li ho za ruku, bude mnohem jednodušší mu ukázat, jak si to přejete a co vám dělá dobře. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby se na vás mohl dívat, jak masturbujete. To je ovšem další krok, který si můžete nechat zase na příště.

  • Vášnivé líbání

    Autor: shutterstock
    Když se vášnivě líbáte a muž při tom vezme do dlaní váš obličej a přitahuje si vás jemně k sobě, hladí vás, dodává vám pocit blízkosti. Je to, jako by se do vás chtěl svým polibkem úplně vpít, až byste splynuli v jedno. Podle polibku soudíme muže, které ještě intimně neznáme. Pokud umí muž líbat, bývá to dobrým znakem toho, že je i dobrým milencem.

  • Milostný vzkaz

    Autor: Shutterstock
    Vzít do ruky tužku není tak sexy jako ostatní formy předehry, ale pro nás ženy jsou důležité právě takové maličkosti. Když vám muž zanechá vlastní rukou napsaný byť jen kraťoučký vzkaz. Slova "miluju tě" nebo "bylo to krásné, děkuju" nám po přečtení podlomí kolena a my se nebudeme moct dočkat večera, až se zase uvidíme a předvedeme mu, jak moc nás ten malý vzkaz na kousku papíru potěšil.

  • Stimulace během sexu

    Autor: shutterstock
    Dalším neodmyslitelným aktem, který milujeme, když ho mužské ruce provozují, je stimulace klitorisu během sexu. Jsou polohy, které mužům zaberou obě ruce, a tím pádem je nemohou k této smyslné aktivitě použít, ale v mnohých polohách mají ruce volné a kromě toho, že nás mohou hladit na prsou, zadečku nebo nám lehce škrábat záda, je velice efektivní masírovat nám náš pahorek vášně. Převážná většina žen totiž dosahuje orgasmu pouze vnější stimulací. Nejlepší je ovšem kombinace stimulů uvnitř a venku.  

Diskuse ke článku
.