Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ženy a muži přiznali své sexuální rekordy: Jaké je vaše číslo?

  • Sex je na programu dne
    6. února 2016 | 06:00

    Promilovala jste celou noc i den? Nebo jste stihla během jedné noci dva partnery? Takové extrémnosti nejsou nutné, hlavní je, abyste si sex užili. Není ale od věci, speciálně když je venku nevlídno, zůstat o víkendu s partnerem v posteli celý den a zakusit pořádnou sexuální seanci. Několik lidí se nám svěřilo se svými sexuálními rekordy. A jak jste na tom vy?

  • Barbora

    Autor: shutterstock
    Jednou nás na horské chatě zasypal sníh tak, že se nedalo nic dělat, ven by ani psa nevyhnal, tak jsme se rozhodli, že zůstaneme celý den v posteli. Začali jsme ranním sexem, pak jsme si to zopakovali ještě ve sprše. Televize nefungovala, tak jsme vytáhli hry. Hráli jsme hru Člověče nezlob se, karty a všechny možné jiné hry, a kdo vyhrál, mohl mít sexuálně laděné přání. Bylo to skvělé a myslím, že jsme to dělali tak sedmkrát během dvanácti hodin.

  • Jaromír

    Autor: shutterstock
    Dali jsme si s přítelkyní čtyři kolečka za sebou. Bylo to vysilující a zdálo se mi, že jsme oba hrozně dehydrovaní, a to jsme přitom pili a pili. Museli jsme používat lubrikační gel. Přes to přes všechno to byl skvělý zážitek a klidně si to někdy znova zopakuju.

  • Karolína

    Autor: shutterstock
    Vídala jsem se s jedním týpkem, se kterým jsem měla úžasný sex, bylo to něco nepředstavitelného. Rozhodli jsme se, že zkusíme mít sex co nejvíckrát během čtyřiadvaceti hodin. Dali jsme si pět kol a možná jsme mohli jít dál, ale v určitém bodě jsme oba cítili, že to začíná být fyzicky nepříjemné. Taky jsme byli hrozně vyčerpaní.

  • Stáňa

    Autor: shutterstock
    Když je člověk v pubertě a akorát objeví kouzlo sexu, tak to chce dělat pořád. Jeho rodiče odjeli na víkend na chatu a my jsme to dělali úplně všude, kde to jen šlo, po celém domě. Nevím, kolikrát to mohlo být, ale mockrát. Druhý den, když jsem si kýchla, tak mě bolela vagina.

  • Karel

    Autor: shutterstock
    Byli jsme s manželkou na líbánkách a měli jsme se ten den jet potápět. Venku ale nebylo počasí, které by nám hrálo do karet. Místo toho, aby si na to stěžovala, navrhla, že zůstaneme celý den v posteli a strávíme den sexem. Dali jsme to pětkrát.

  • Honza

    Autor: shutterstock
    S manželkou jsme se snažili o našeho prvního potomka a ona si vedla tabulku svých plodných a neplodných dnů. Den její ovulace přišel na všední den, a tak mi řekla, že musím zavolat do práce, že jsem nemocný, a musím zůstat s ní doma a mít sex celý den. Zvládli jsme to sedmkrát, ale vůbec to nebylo tak zábavné, jak jsem si myslel. Bolel mě penis!

Diskuse ke článku
.