Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Může časté používání vibrátoru zničit schopnost vyvrcholení během sexu?

  • Vibrátor není nepřítel
    28. ledna 2016 | 06:00

    Je možné, že tahle otázka už proběhla hlavou i vám. Vibrátor je skvělý pomocník, který může ženám pomoci prozkoumávat jejich sexualitu a přispět k hlubšímu prožitku. Ovšem stejně tak je docela dobře možné, že vibrace vašeho přítele na baterky vám trochu zamotají hlavu.

  • Pomocník s orgasmem

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat vibrátor? Specialistka vám ukáže ten správný pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič
    Odborníci se shodují na tom, že použití vibrátoru je pro ženy, které ještě nikdy nezažily orgasmus, skvělou pomůckou. Tito malí pomocníci byli vytvořeni k tomu, aby usnadnili léčbu hysterie, která se v době vynálezu vibrátoru léčila ruční masáží klitorisu. Je tedy jasné, že vás vibrátor dovede k orgasmu mnohem rychleji než cokoli jiného, a to je možná v některých případech kámen úrazu.

  • Bez vibrátoru ani ránu

    Video se připravuje ...
    Nový vibrátor! Podívejte se na další výrobek české designérky erotických pomůcek • VIDEO: Ladislav Novák
    Pokud vibrátor nepoužíváte k sebepoznávání, ale pouze k tomu, abyste došla k uspokojení, mohlo by se stát, že maličko zlenivíte. To, že v běžném sexu vše bude trvat o něco déle, pak pro vás může být frustrující. Nesmíte ale zapomenout, že cesta je cíl, proto si užívejte intimitu s partnerem. Můžete přizvat vašeho silikonového milence ke společným hrátkám, ale nepoužívejte ho při sexu s partnerem stále – nebo bude mít pocit, že jste ho v posteli už odpískala a našla si za něj umělohmotnou náhradu.

  • Všeho s mírou

    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič
    Vše je tedy ve vašich rukou. Pokud to dovolíte, můžete se na vibrátoru stát závislá, ovšem vaši schopnost vyvrcholení při běžném sexu to nezničí. Vibrátor je rychlejší a výkonnější než váš partner, a to byste měla mít na paměti. Občasné zpestření a objevování je absolutně v pořádku, jen pozor, abyste neočekávala od svého partnera, že bude fungovat stejně jako váš vibrující bůh. Partner vám dá kromě uspokojení také lásku!

  • Zdravotní rizika

    Video se připravuje ...
    Bičíky, roubíky a pouta. Expertka radí, jak je vybrat! • VIDEO: Adam Balažovič
    V dnešní době se vibrátory a další sexuální pomůcky vyrábějí ze zdravotně nezávadných certifikovaných materiálů, které by vám neměly způsobovat žádná zdravotní rizika. Při správné manipulaci vám také nehrozí žádné nebezpečí. Takže pokud ještě doma žádného nemáte, rozhodně byste o něm měla zapřemýšlet.

Diskuse ke článku
.