Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexkoučka Julie Poupětová: Dobrá milenka se musí zamilovat do penisu

  • Video se připravuje ...
    30. ledna 2016 | 06:00

    Zeptejte se, kterého chlapa chcete – na otázku, co je typické pro dobrou milenku, odpoví: musí umět si sex užít. „Problém je, že zatímco muž je vizuálně vzrušivý, ženy k tomu, aby se vzrušily, potřebují zapojit do hry všechny smysly,“ vysvětluje Julie Poupětová jednu z největších překážek na cestě k „titulu Dobrá milenka". Ke správné náladě my ženy potřebujeme teplo, útulné prostředí, voňavé svíčky, květiny, saténové povlečení…

  • Sama sobě milenkou

    Autor: shutterstock
    Abychom byly schopné splnit základní požadavek mužů a uměly si sex užít, musíme se naučit poznat své vlastní tělo. Co na něj funguje, kdy, jak a které „čudlíky“ je dobré zmáčknout, co je moc, co málo… „Na každém semináři říkám, že důležité jsou pravidelná masturbace a objevování své vlastní sexuality a fungování těla,“ popisuje další "superkrok k vášni, touze a lásce k sexu" Julie Poupětová. 

  • Zamilovaná do penisu

    Autor: shutterstock
    Zní vám věta z titulku "Dobrá milenka se musí zamilovat do penisu" šíleně? Jenže není. Těžko budete mít chuť hrát si s partnerem, užívat si sex, vymýšlet masáže nebo se bavit orálním sexem, když vám pro muže tak zásadní část těla bude připadat divná, bizarní, nebo dokonce nepříjemná. „I proto radím párům, aby našly pro mužův penis své vlastní jméno. Nějaké pojmenování, které bude jeho podstatu vystihovat a které bude znít dobře muži i ženě,“ radí jednoduchý trik Julie Poupětová. Když najdete to správné slovo, možná se pak do penisu snadněji zamilujete. 

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.