Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejšílenější sexuální polohy, o kterých jste nikdy neslyšela, ale měla byste je zkusit!

  • Také už vás nudí polohy jako misionářská nebo na koníčka? A co takhle vyzkoušet třeba trakař nebo polohu David Copperfield?
    18. března 2023 | 06:00

    Máte pocit, že jste v posteli už dělali snad vše, co vás napadne, a že znáte všechny polohy světa? No, možná vás překvapíme, objevily jsme takové, které jsou hodné spíše zkušených akrobatů, ale určitě je s trochou fantazie zvládnete i vy s partnerem.

  • Hmoždíř na máslo

    Hmoždíř na máslo
    Autor: Shutterstock.com
    Ne, poloha hmoždíř na máslo nemá nic společného s tlučením, nebojte se. Naopak vám to přinese ještě více rozkoše, protože muž se do vás dokáže ponořit mnohem hlouběji, což přivede k perfektnímu orgasmu nejen vás, ale i jeho. Jen si dejte pozor, při této poloze by vás mohlo bolet za krkem. A jak na to? Udělejte svíčku, tak jako při józe. Nohy nakloňte více k obličeji a pokrčte je. Muž si na vás sedne a bude přirážet jakoby zezadu.

    VIDEO: Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí?

    Video se připravuje ...
    Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí? • VIDEO: Videohub

  • Pozice X

    Pozice X
    Autor: Shutterstock.com
    Pozice X může také trochu připomínat nůžky. Ačkoliv se zdá jako pořádně ostrá, opak je pravdou. Jde totiž o velmi jemnou a intimní souhru dvou těl, kterou si maximálně užijete. Lehněte si na záda a roztáhněte nohy. Váš partner by si měl sednout naproti vám, přehodit přes vás jednu nohu a druhou dát pod tu vaši. Vytvoříte tím polohu X. Aby všechnu práci neoddřel jen muž, můžete mu pomoct při přirážení tak, že ho chytnete za ruce a budete ho směrovat. 

  • David Copperfield

    David Copperfield
    Autor: Shutterstock.com
    Těžko říct, podle čeho vzniklo pojmenování této polohy. Že by na jejím počátku stál skutečně velký mág? Ne, kouzlo se skrývá v samotné poloze! Jde o orální sex, při kterém si podložíte zadeček polštářem. Dostanete se tak trochu do výšky a dopřejete svému partnerovi naprosto volné pole působnosti tam dole, aby si s vámi dělal to, co se vám líbí. 

  • Preclík

    Preclík
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud jste gurmáni, pak vás jistě uspokojí i to, když se do preclíku při sexu zakousnete. Jestli jste ale spíše milovníci, pak raději vyzkoušejte polohu s názvem preclík. Muž si klekne na kolena a vy si lehnete pod něj na bok. Jednu nohu zvednete tak, abyste měla zadeček opřený o jeho vnitřní stranu stehna a nohu měla obtočenou zvenčí kolem jeho boků. Bude mít tak lepší šanci do vás pořádně proniknout.

    VIDEO: Moderátorka podcastu Už budu: O sexu se málo bavíme. Zážitky kolem ženského orgasmu je oblíbený díl

    Video se připravuje ...
    Moderátorka podcastu Už budu: O sexu se málo bavíme. Zážitky kolem ženského orgasmu je oblíbený díl

  • Pavouk

    Pavouk
    Autor: Shutterstock.com
    Tato poloha nebude zřejmě nic pro arachnofobiky, protože při ní vytvoříte s partnerem jedno tělo s osmi končetinami. Pokud vám ale představa pavouka vadí, zkusíme to připodobnit k jinému zvířeti. Lehněte si na záda, opřete se o lokty a zvedněte pánev, jako kdybyste chtěla dělat krabí chůzi. Váš partner udělá to samé, ale svou pánev by měl mít pod tou vaší. Pohyby poté můžete korigovat společně.

  • Na trakař

    Na trakař
    Autor: Shutterstock.com
    Dříve než se do této polohy pustíte, máme pro vás upozornění: to není pro jen tak nějaké začátečníky. Výhodu zde mají ty, které chodí na jógu, v této pozici budou mít menší potíže. Nechte si od partnera pomoct do stojky, on vás poté chytne za boky a bude přirážet. Pro lepší balanc si nohy opřete o zeď. I když jde o náročnější polohu, můžeme vás ujistit, že si požitek z ní budete dlouho pamatovat! 

  • Sněhobílý anděl

    Sněhobílý anděl
    Autor: Shutterstock.com
    Nenechte se zmást názvem, rozhodně nejde o žádné éterické požitky, ale o pořádnou vášeň, přitom nikterak těžkou. Je to v podstatě obrácený misionář. Vy si lehnete na záda a váš partner si lehne na vás, akorát hlavou k vašim nohám. Poté, co partnerovi pomůžete se do vás dostat, si přirážení můžete sama určovat tím, že povedete muže vašima rukama na jeho zadku. 

Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, sexuální polohy
Diskuse ke článku
.