Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Jak si ženy představují ideální penis? Podívejte se na video!

Říká se, že ženy nemají dobrý odhad. Jak si poradily s nakreslením ideálního penisu?
28. dubna 2015 | 06:00

Ideální penis – existuje vůbec něco takového? Každá žena si ho určitě představuje jinak. To dokázalo také video, které natočili v redakci Elite Daily. Zeptali se různých žen, jestli by byly ochotné a nakreslily, jak vypadá v jejich očích ideál mužského přirození. Reakce byly stejně rozdílné jako ženy samy.

 

Všechny dotazované se shodly na tom, že sex je pro vztah velice důležitý. Pokud to v tomto ohledu v páru nefunguje, je to pomalá, ale jistá cesta do záhuby. Malinko rozdílné byly ovšem jejich názory na to, jaká délka mužného nástroje touhy jim nejvíce vyhovuje. Většina se shodla na 18 centimetrech, ale našly se i takové, kterým bylo dvacet málo!

„Velký penis je zlo! Způsobuje bolesti břicha,“ prohlásila jedna z dam, kdežto druhá si žádala větší papír na ztvárnění svého ideálu. Je vtipné pozorovat, jak se k úkolu nakreslit ideální penis každá z žen postavila. Některé s rozpaky, jiné se na to vrhly s chutí, přemýšlely nahlas: „Jak jsem ho jenom ráno viděla?" Nejstarší z respondentek zřejmě nevěděla, který image probíhající její hlavou si má vybrat, komentujíc to slovy: „Viděla jsem jich opravdu mnoho."

Výsledné výtvory odrážely také majitelčinu kreativitu a uměleckou schopnost. Jeden penis byl dokonce oblečený, jiná žena nakreslila varlatům usměvavé obličeje a vysvětlila to se smíchem následovně: „Jsou šťastná, protože se k nim hezky chovám." Pouze jediná z přítomných odmítla namalovat požadované a odešla ze studia velice pohoršená.