Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak nejlépe potěšit vaši vaginu? Tohle opravdu zabere!

  • Naučte se mít vaši vagínu ráda
    7. března 2015 | 14:00

    Naše vagina pro nás ženy dělá spoustu věcí. Nejen to, že nám umožňuje stát se matkami, což mnoho žen považuje za vůbec nejkrásnější dar ženství. Při milostném aktu do ní pronikají penisy různých tvarů a velikostí, a vagina se pružně přizpůsobuje dle toho, jakého partnera si vybereme. Poskytuje nám mnoho slastných pocitů! Co kdybychom jí to občas oplatily a udělaly něco my pro ni!

  • Kupte si sexy prádélko


    Oblékat se do sexy prádélka nemusíme jen proto, abychom udělaly dojem na muže. Můžete si to užít se vším všudy. Pokud preferujete krajky, nebo naopak máte raději jednoduché a čisté linie a rafinovaný střih, pak přizpůsobte svůj výběr tomu, abyste se vy sama v prádle cítila sexy. Vezměte si ho na sebe a klidně v něm tancujte po kuchyni, v ložnici před zrcadlem a obdivujte to, jak v něm úžasně vypadáte.
    Autor: Shutterstock.com
    .

  • Vyrazte naostro


    V zimních měsících tahle pikantérie není ideální, ovšem jaro je už za dveřmi a pocit svobody, který vám to dává, je dobré aspoň jednou vyzkoušet. Nejlepší je to samozřejmě v sukni nebo šatičkách, které v jemném letním větříku povlávají kolem vašich stehen a výš.
    Autor: archiv firmy

  • Dbejte na jídlo, které vagině svědčí


    Stejně tak jako jídlo, které jí váš partner, ovlivňuje chuť jeho spermatu, tak i to, co jíte vy, má vliv na chuť a vůni vaší vaginy. Také přirozené pH může být narušeno, pokud se cpete nezdravými jídly. Stejně tak jako celému vašemu organismu svědčí i vaší vagině zdravé jídlo. Tedy hodně ovoce a zeleniny, vlákniny, a to vše podlévat spoustou vody.
    Autor: Shutterstock

  • Pravidelně ji kontrolujte


    To, co by se mělo stát pravidelným rituálem každé ženy, je kontrola vaší vaginy. Vezměte si zrcátko a podívejte se, jak tam dole vypadáte. S vaší kamarádkou se nejen lépe sžijete, ale budete schopny i detekovat mnohem rychleji, pokud najdete něco, co tam dříve nebylo. Ženy, které vůbec netuší, jak jejich vagina vypadá, k ní mají většinou negativní vztah, a to je přece nesmysl. Milujte se takové, jaké jste, a to se vším všudy, vaginu nevyjímaje.
    Autor: shutterstock.com

  • Zkuste novou hračku


    Pokud jste ještě nikdy nevyzkoušely vibrátor, je na čase s tím něco udělat. Ano, i vy, které máte stálého partnera. Vibrátor vám pomůže najít nové a nepoznané pocity a nikdo vám nezakazuje, abyste ho přizvala ke společným hrátkám s partnerem. Ten to ocení stejně jako vaše vagina.
    Autor: shutterstock

  • Dejte jí nový sestřih


    Když si dlouho nezajdete ke kadeřnici, tak si připadáte nehezká – a stejně tak se cítí i vaše vagina, když dlouho zapomínáte na úpravu. Stejně tak jako krásné prádélko, tak i pěkně upravené přirození vám dodá potřebné sebevědomí a budete se cítit krásnější a žádostivější. Způsobů na úpravu je spousta, také stylů, pokud se cítíte kreativně.
    Autor: shutterstock

  • Masturbujte


    Tenhle bod se rozhodně nedá vynechat! Co víc potěší vás a vaši vaginu než úžasný a uvolňující orgasmus, při kterém se do vašeho těla uvolní hormony štěstí, a celý den bude rázem mnohem hezčí.
    ...
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, masturbace, vagína, potěšení
Diskuse ke článku
.