Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Orgasmická masáž, patnáctiminutový zázrak pro oba partnery

Masáž klitorisu je zaměřena na duchovní prožití orgasmu
16. června 2014 | 15:00

Pokud jen trochu pochybujete o sobě jako o ženě, nebo máte problémy s tím, zažít orgasmus, tato masáž je jedním z možných řešení. Ve světě se již stala značnou senzací a sbírá pouze nadšené ohlasy žen, ale i mužů.

Cílem orgasmické meditace není vyvrcholení, to není tím kýženým cílem. Je to o koncentraci energie na bod, kde se partneři, kteří masáž provádějí, dotýkají, což je klitoris a prst. V podstatě jde o propojení jógy, meditace a orgasmu. „Klitoris má deset různých bodů a každý z nich je spojen s jinými druhy pocitů. Pokud se partner naučí masáž správně, může ženu doslova rozeznít úplnou symfonií pocitů,“ tvrdí  Nicole

Daedone, zakladatelka projektu One taste, jež přišla s orgasmickými masážemi na trh.
Partner, který patnáctiminutovou masáž provádí, se má postarat úplně o všechno. Prostředí, ve kterém masáž probíhá, pohodlí místa. Nemělo by se jednat o ložnici, protože masáž přesto, že je zaměřena na klitoris nemá být erotická. Mělo by to být spojení dvou partnerů na duchovní a energetické úrovni, které by mělo vést k jejich sblížení a samozřejmě je důkazem toho, že se jeden před druhým dokážou zcela uvolnit a důvěřují si navzájem absolutně a ve všem.


Žena se při této masáži absolutně uvolní a nemusí se zaobírat žádným výkonem, který by se od ní očekával při sexu, může se tak plně věnovat jen svým vnitřním pocitům a soustředit se na to, jakým stylem na ni působí všechny partnerovy doteky. Jistá mladá žena se svěřila, že jí ve 25 letech doktoři tvrdili, že není schopná orgasmu. Nechtěla se podat myšlenkám, že by pro ní orgasmus neexistoval. Orgasmická masáž jí otevřela úplně nové obzory. Také spousta jiných žen tvrdí, že díky ní jsou mnohem vitálnější, mají větší chuť na sex, zvyšuje to jejich libido a sebevědomí a mnoho dalších pozitiv na psychickou u fyzickou kondici.