Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Orgasmus zmáčknutím tlačítka! Není to sci-fi, ale skutečnost

S novým vynálezem velikosti cigaretové krabičky budou moci ženy, které nikdy nepoznaly orgasmus, konečně zažít jaké to je
2. dubna 2014 | 15:00

Chirurg z Nové Karolíny, úplnou náhodou, jak to tak bývá, přišel na geniální zařízení, které by mohlo ženám s orgasmickou disfunkcí, tedy neschopné dosáhnout orgasmu, pomoci a to pouhým zmáčknutím tlačítka!


Pro ženy, které nemají žádný problém dosahovat orgasmu nebo dokonce mnohonásobného orgasmu připadá neuvěřitelné a strašně nefér, že existují ženy, které toho nejsou schopny. Co teprve samy ženy, kterých se to týká! Ovšem pro ně se nyní blýská na lepší časy, neboť toto zařízení jim může pomoci.


Během úplně jiného zákroku odhalil chirurg v nerovové soustavě bod, kterým se dá spustit orgasmus. Zavedení přístroje, je možné pouze invazivním, operačním zákrokem. Zařízení, který je velké asi jako krabička cigaret se umístí do těla ženy a je ovládáno dálkovým ovládačem. V podstatě je tedy možné dosáhnout orgasmu pouze zmáčknutím jediného tlačítka.

Zařízení může pomoci mnoha ženám konečně prožít orgasmus
Autor: dailymail.uk


Jelikož se jedná o zcela nový objev, je testování tohoto přístroje ještě v procesu. Instalace tohoto přístroje je možná pouze za bdělého stavu pacientky, neboť je nutné najít ta správná nervová zakončení, která spouští orgasmus, aby na ně mohl být připojen. Ta se nacházejí v páteřní míše. Rozhodně se nebude jednat o běžný zákrok, jelikož se jedná o stejně invazivní operaci, jako je například kardiostimulátor. Doktor Pfaus se ale domnívá, že prsní implantáty jsou taktéž invazivní metoda a přesto jsou na denním pořádku.