Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Bradavkový orgasmus: 4 jednoduché kroky, díky kterým ho prožijete!

10. srpna 2023 | 06:00

Ženské tělo je také velice důmyslné. Věděli jste, že ženy dokážou vyvrcholit jen pouhou stimulací bradavek? Říká se tomu bradavkový orgasmus a je vědecky dokázáno, že je to možné.

Prsa ženy se dokážou, pokud je vzrušená, zvětšit až o 25 %! Potom samozřejmě nejenže vypadají mnohem lépe, ale také jsou mnohem citlivější. Během jisté vědecké práce se zjistilo, že pokud se ženám dráždí bradavky, v mozku se aktivuje úplně stejné centrum, jako když jsou drážděny v oblasti klitorisu a vaginy. 

Tady je návod na to, jakým stylem by vám měl partner dráždit prsa a bradavky především, abyste dosáhla kýženého cíle. Jen nezapomínejte, že citlivost vašich prsou také ovlivňuje menstruační cyklus, a pánové by měli myslet na to, že každá žena je jinak citlivá a má ráda něco jiného. Jde o vzájemnou kolaboraci, dámy si také musí říct, co je jim příjemné. Následující 4 kroky vás dostanou do nebe!

1. Zmáčknout

Váš partner by měl zmáčknout bradavku mezi prsty a zatahat za bradavku směrem nahoru.

2. Lízat

Následně by měl olizovat bradavku kruhovými pohyby.

3. Sát

Dalším krokem, který přijde na řadu, je sání. Partner obejme vaši bradavku rty a jemně saje. Postupně víc a víc, a vytváří tak vakuový efekt ve svých ústech.

4. Přitvrdit

Ty nejintenzivnější druhy dráždění si nechte na konec. Pokud přijde vyvrcholení, tak neměňte to, co děláte, jen dál pokračujte. Stejně tak, jako když orgasmus přijde z jakéhokoli jiného dráždění.

 

 

 

 

Autor: roh, Martina Miláčková