Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Víte, jaká jsou nejbláznivější místa na sex? Pračka a stan!

Sex v autě provozovalo 80% z nás
18. května 2013 | 06:00

Kde jste se naposledy milovali? V ložnici? Pak jste žabaři! Ložnicový sex je běžný, ale naprosto nudný. Co takhle zkusit nějakou divočinu?

1. Sprcha nebo vana: 82%
Milování ve vodě má svoje kouzlo, to ostatně potvrzuje i číslo, které udává, kolik procent lidí provozuje sex právě v těchto prostorách. A co se nám na milování ve sprše nebo ve vaně líbí? Škádlení a vzájemné mydlení a mytí. Přidejte k tomu následné sušení v nadýchaném ručníku, a máte sex jak vyšitý!

2. Auto: 80%
Zkusili jste se někdy milovat v autě? Lidé si často myslí, že nejlépe to půjde na zadním sedadle. Ovšem tam moc prostoru pro nohy není. Co takhle sklopit sedadlo spolujezdce a otevřít jedny dveře?

sex v autě
Autor: profimedia.cz - ilustrační foto

3. Ložnice: 65%
Tolik procent párů si užívá sex v místnosti, kde se spí. Proč ne, ale není to trošku nuda? Na druhou stranu, manželská postel je obvykle dost velká, takže můžete vesele experimentovat s polohami. Kterou jste ještě nezkusili?

4. Bazén: 54%
Erotika ve vodě (a to nejen v bazénu, ale třeba i v rybníku nebo moři) přináší nejedno vzrušení. Ovšem pozor – ve vodě to může bolet. Proč? Voda totiž uvolňuje a myje, a to i ženskou pochvu. A slaná voda taky není nic moc. Na druhou stranu voda nadnáší, takže užít ve vodě si můžete i v případě, že nejste Twigi.

5. Les: 49%

sex
Autor: Shutterstock.com

To by člověk neřekl, že v lese to někoho baví. Ale skoro polovinu lidí ano! Pozor však na obtížný hmyz, který může lesní dovádění znepříjemnit. Ovšem repelent na pokožce moc zdravý není, pokud se tedy chystáte svého partnera olizovat. Pozor na klíšťata – po sexu se pořádně prohlédněte (klidně vzájemně).

6. Kuchyňský stůl: 48%
Kuchyně konkuruje lesu, a proč ne? Ideální místo pro „rychlovku“ mezi manželi před obědem. Stačí zvednout sukni a zástěru, a je to. Máte-li ale děti, pak jedině za zamčenými dveřmi.

7. Park: 42%
Máte-li rádi nebezpečí a zakázané ovoce, pak je park naprosto skvělá volba. Stačí, když se setmí, maminky s kočárky odejdou domů a vy to můžete „prubnout“ na lavičce nebo dětské houpačce.

8. Stan: 37%
Pokud se chystáte s přítelem pod stan, pak si pořiďte takový, který je kvalitní a „drží“, takže vám během milování nespadne na hlavu. Moc sexuálních poloh na výběr ve stanu ale nemáte…

Neuměla jsem si představit, že budu trestat muže, který mi měl být oporou
Autor: Shutterstock.com

9. Prádelna: 29%
Máte-li rodinný dům a perete v prádelně, pak není na škodu se pomilovat na právě zapnuté pračce nebo sušičce. Co tomu nápadu říkáte? Nejlepší to prý je ve fázi odstřeďování…

Autor: iva