Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hodíte se k sobě? Nová láska, horoskop a varování v kartách!

Horoskop je důležitý, ale jsou věci, na které je lepší se zeptat karet. I tentokrát byly spolehlivé a prozradily, že hrozí potíže. Asi vůbec nejlepší je zkombinovat karty a horoskop.
24. dubna 2013 | 11:00
Prezentace klienta |

Nedávno za mnou přišla jedna moje kamarádka, prý se seznámila se zajímavým mužem a jestli bych jí vyvěštila, jak se k sobě hodí. Abych pravdu řekla, moc se mi do toho nechtělo. Něco mi totiž říkalo, že tam bude nějaký problém. A ukázalo se, že intuice měla pravdu.

Byla to nová známost, kterou kamarádka navázala přes internet. Podle fotky vypadal docela sympaticky, i když nějaká drobnost, nevím přesně co, mi na něm neseděla. Ale na druhé straně, my dvě jsme vždy měly rozdílný vkus na chlapy. Když se mi kamarádka poprvé ozvala, vyměnili si předtím jen pár kratších mailů a měli domluvenou první schůzku.

Jejich partnerský horoskop vypadal skvěle, říkala jsem tedy kamarádce, že podle všeho by si měli výborně rozumět a byla z toho nadšená. Její horoskop na den schůzky však vypadal špatně, kamarádka ji tedy přeložila. A co se nestalo, shodou okolností opět na den, kdy jim hvězdy nepřály. A úplně stejně ještě jednou potřetí. Říkala jsem jí, že to není náhoda a ať už termín dál nemění, že to asi bude nějaké znamení.

Horoskop je důležitý, ale jsou věci, na které je lepší se zeptat karet. I tentokrát byly spolehlivé a prozradily, že hrozí potíže. Asi vůbec nejlepší je zkombinovat karty a horoskop.
Autor: Shutterstock.com
Zajímavé věci se nám ukázaly i v kartách. Vypadalo to na překážky v blízké budoucnosti, které povedou k odhalení něčeho skrytého. Byla jsem opravdu zvědavá, jak ta schůzka nakonec dopadne a kde že je ten skrytý problém.

Co vám budu povídat, zajiskřilo to mezi nimi, ale kamarádka je rozumná žena a dala si pozor, aby neskončili hned první večer v posteli. Udělala dobře. Za pár dní totiž vysvitlo, že dotyčný nebyl zas tak úplně nezadaný. Měl manželku a děti v jiném městě a mé kamarádce přitom vyprávěl, jak hledá ženu na celý život. Známostí na internetu měl hned několik. Zkrátka klasický lhář a podvodník. Chvíli však trvalo, než na něj kamarádka zapomněla, protože si v jistém ohledu skutečně padli do oka a rozuměli si.

Co z toho vyplývá? Nevyplatí se dělat si naděje jen proto, že se k sobě hodíte podle data narození. Ano, znamená to, že si máte co říct, nebudete se spolu nudit a budete naladěni na podobnou vlnu. Horoskop narození vám však bohužel nezaručí, že je to dobrý člověk, kterému můžete věřit a spolehnout se na něj. Lhářem, podvodníkem nebo třeba i násilníkem se totiž člověk nerodí, ale stává se jím.

Karty vám mnohé napoví
Autor: sleviste.cz
Horoskop je důležitý, ale jsou věci, na které je lepší se zeptat karet. I tentokrát byly spolehlivé a prozradily, že hrozí potíže. Asi vůbec nejlepší je zkombinovat karty a horoskop. Partnerský horoskop je totiž nejužitečnější až v té fázi vztahu, kdy už se znáte dost dobře na to, abyste si navzájem mohli věřit, a přejete si zjistit, jaký má váš vztah potenciál a nebo vyřešit nějaké neshody. Je velmi užitečný i po letech nebo desetiletích vztahu, naopak dělat si ho po dvoudenní známosti je trochu předčasné. Pokud neodoláte zvědavosti, tak si dejte pozor, ať si neděláte falešné naděje jako moje kamarádka. A nezapomeňte se zeptat na budoucnost karet!

Ráda vám na tyto nebo podobné otázky pomohu odpovědět, zavolejte mi na tel.: 906 707 080, jsem tu pro vás! Vaše Martina

MÁTE SMŮLU V LÁSCE? Kdy nastane zlom? Povím vám to, zavolejte mi na tel.: 906 707 080! Kartářka Martina