Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sex s ním už není, co býval? Víme, jak ho nažhavit!

Přestal se v sexu snažit? Možná potřebuje nějakou změnu. Stále stejné polohy bez špetky fantazie přeci musí nudit i vás. Proto si zkuste sex ozvláštnit. Máme tipy, které ho zaručeně znovu rozpálí!

I milostný život potřebuje občas změnu, aby se nestal rutinou. Pokud nechcete, aby se váš partner rozhlížel v jiných vodách, připravujte mu různá erotická překvapení. Máme pro vás sedm tipů které vašemu sexuálnímu životu opět dodají šťávu a také čtyři neobvyklé polohy, které však rozhodně stojí za vyzkoušení.

1. Zkuste se nažhavit na veřejnosti

Domluvte si romantickou večeři v restauraci a už tam se ho pod stolem nenápadně dotýkejte na intimních místech. Bude určitě překvapený, ale velmi příjemně. Nebude dlouho trvat a doteky vám oplatí a věřte, že se nebude dožadovat přídavku večeře a možná nedojde ani zákusek, jak bude spěchat domů.

697983:gallery:true:true

2. Užijte si filmový erotický večer

Nedoporučujeme úplně tvrdé porno, ale lehké erotické naladění – vyberte sama film, který se vám libí a má ten správný sexuální náboj. Zapalte svíčky, otevřete láhev dobrého vína a pak už se jen při milostných scénách smyslně přitulte a pomalu začněte partnera hladit. S milováním je lepší počkat po filmu, ale…

Autor: 
3. Udělejte mu striptýz

Vzpomeňte si na film 9 a ½ týdne, kdy Kim Basinger dostane Mikckeya Rourka erotickým tancem a odhazováním svršků. Striptýz se mužům líbí a svůj soukromý ocení o to víc. Nemusíte přímo tančit na hudbu ve stylu barových profesionálek. Stačí jen ztlumit světlo a s vyzývavým pohledem postupně a velmi pomalu sundavat vše, co právě máte na sobě. Pokud se začnete i hladit, dopřejete mu zážitek, který nebude chtít, aby skončil.

4. Požádejte ho o masáž

Dejte si sprchu a jen v ručníku si lehněte na postel. Poproste partnera, ať vám namasíruje záda vonným olejíčkem. Postarejte se, aby pochopil vaše smyslné narážky, dokud si vás sám rozpálený nepřetočí a pak už vše bude jen na vás dvou.

5. Dejte si společnou koupel, či sprchu

Udělejte voňavou koupel, kolem rozložte svíčky a připravte láhev „bublinek“. Při společné koupeli se vzájemně mydlete a masírujte. Pokud nemáte vanu, stejné hrátky, i když bez svíček a pěny zvládnete i ve sprše. Pokud nezačnete rovnou na místě, určitě pak v ložnici zažijete nečekanou vášeň.

543679:gallery:true:true

6. Přivažte ho k posteli

Nejde tu o žádné sado maso. Jemně mu svažte ruce šátkem či šálkou a připoutejte mu je k čelu postele (pokud to jde, jinak nechte ruce svázané volně). Pak si podle své libosti můžete pohrávat s jeho tělem. Tím, že nebude vědět, co ho čeká a bude vám nemohoucně odkázán, ho napřed znejistí, ale věřte, že naprosto rozpálí.

7. Prostřete se pro něj

Pamatujete jak Samantha ve filmovém Sexu ve městě chtěla přítele překvapit na Valentýna sushi prostřeném na vlastním nahém těle? Zkuste to také. Samozřejmě si předem ověřte, zda váš miláček opravdu přijde v domluvenou hodinu a pak už se fantazii meze nekladou. Sama nejlépe víte, co má k jídlu nejraději a z toho na sebe naaranžujte ty nejvybranější a pro takovou akci nejvhodnější pochutiny. Nezapomeňte k nim nachladit láhev šampaňského. A až z vás bude uzobávat lahůdky, věřte, že nebudete muset čekat až na konec degustace.

Čtyři tipy na skvělý sex:

Volání přírody
Je léto a tedy čas vydat se za sexem do přírody. Pokud se vám zrovna nezamlouvá vášeň na louce, zkuste jen bazén někde v soukromí. Partner si sedne v jeho mělké části, pokrčí a mírně roztáhne nohy. Pohodlně se opře a zachytí se rameny o okraj bazénu. Vy si sedněte do jeho klína, tváří k němu. Chytnete jej za ramena a přitáhněte kolena k hrudi, tak se budete moci volně pohybovat shora dolů i na obě strany.

Kříž
Tato poloha je skvělá v tom, že partner leží ve výhodné poloze pro vniknutí. Sama si lehněte na záda, pokrčte nohy a partner si lehne napříč k vám pod vaše nohy. Mnoho intimity si sice neužijete, protože na sebe v podstatě nebudete vidět, úhel vniknutí však bude opravdu výjimečný.

Zadní okno
Partner si lehne na postel, nohy si natáhne před sebe. Vy si sedněte přes jeho nohy, tváří k chodidlům. Přitlačte se na něj zadní částí těla. Pokud ho chytíte za stehna, budete to vy, kdo se ujme vedení a diktování tempa.

Mokrý sex

Nejdůležitější je zajistit si protiskluzovou podložku. Oba se postavte do vany, partner bude těsně za vámi. Jednu nohu si položte na okraj vany, partner si vás chytí zezadu za boky a takto si společně užijete nejen vodu ze sprchy ... Ujistěte se však, že v případě prudkých pohybů budete mít něco pevného, čeho se chytit, jinak zřejmě strhnete sprchový závěs.

Autor: INT, lesk.sk, Kbak