Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Buďte sexuální bohyní: Poradíme vám, kam sáhnout

Fotografie
17. června 2011 | 17:06

Stačí znát pár základů anatomie. Pokud si osvojíte těchto pár bodů, v posteli dokážete zázraky. A nejde jen o body teoretické, ale o žhavé erotogenní zóny!

Mužské žhavé body:

BOD Ž – Žalud

Nejcitlivější část penisu, vyžadující důkladný průzkum. Nejvíc „koruna“, která jej odděluje od samotného „těla“ penisu, je mimořádně citlivá.

BOD G – Ano i muži ho mají!

Pod penisem za hrází, směrem k análnímu otvoru. Buď ho stimulujete zvenku přitlačením, nebo (pokud na to máte) prstem zevnitř přes konečník.

BOD P – Perineum

To je vlastně celá oblast mezi jeho análním otvorem a varlaty. Obsahuje obrovské množství nervových zakončení!

BOD Š – Šev

Vede uprostřed varlat. Tato „čára“ je velmi citlivá a často zanedbávaná.

BOD F – Frenulum

Jinak uzdička. Nachází se na spodní straně údu, kde končí žalud a začíná penis. Jedna z nejdůležitějších erotogenních zón mužů!

BODY A-Z

I když muži preferují stimulaci výše zmíněných bodů, stojí za to prozkoumat, zda se na těle nenachází ještě nějaká další specifická zóna. Zkuste jemně hladit bradavky, ušní lalůčky, oční víčka, či slabiny.

Naučte ho potěšit vás (manuál pro muže):

BOD K – Klitoris

Drobný orgán, který je přirovnáván k malému penisu. Je nejcitlivější častí ženského těla a to platí i o tkáni v jeho okolí. Hlazení okolí může být i příjemnější než přímo dráždění klitorisu.

BOD B – Bradavky

A vlastně celá prsa. Jejich citlivost může byť obrovská, porovnatelná s přímou stimulací genitálií. Některé ženy mají takto citlivá místa i na zadní části šíje, jamku na hrdle, vnitřní strana stehen ap.

BOD U – Uretra

Oblast těsně pod klitorisem, nad vyústěním močové trubice.

BODY AFZ – Anterior fornix zóna

Je něco jako druhý bod G, který objevil malajský sexuolog Chua Chee Ann. Nachází se hlouběji v pochvě jak bod G, směrem k hrdlu vagíny, a jeho stimulace vyvolává okamžité zvlhnutí.

BOD G – Grafenbergův mýtus

Každá žena jej má jinak citlivý a některým dokáže způsobit skutečnou extázi. Bod G je nejcitlivější přibližně 4 cm od poševního vchodu, na přední stěně a dnes se dá dokonce už i zvětšit jednoduchou aplikací kyseliny hyaluronové.

Učení starých Číňanů

Body rozkoše měli pořádně prostudované a v starých erotických textech je přesně představili:
„Mezi pupkem a začátkem stydké kosti se rozkládá 7 bodů. Představte si čáru, která je spojuje. Začátek a konec jsou první dva body, ostatních pět si rozmístěte vždy ve stejné vzdálenosti jeden od druhého. Každý bod zlehka stlačte na 3 sekundy bříškem prstu.“

Autor: lesk.sk, Kbak