Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaká jste v posteli? Prozradí to oblíbená barva!

1. května 2011 | 14:22

Všechno souvisí se vším, a to platí i o sexu a barvách. Instinktivně si totiž vybíráme odstíny, které naznačují náš temperament nejen v životě, ale i v lásce a sexu.

Modrá

Pro vás je láska důležitější než sex. Toužíte po opravdových citech plných oddanosti a vyznání. Jste čistá jako horská studánka, vaše duše věří na nadpozemskou věrnost a nekonečnou lásku. Milování si umíte vychutnat jen s mužem, kterému patří i vaše srdce. Neoddělujete duševní od tělesného. Sex prožíváte hluboko v duši a pocity, které ho provázejí, jsou smyslem vašeho života. Partnerovi jste plně oddaná a odevzdaná. S láskou nikdy nezačínáte vy, vždy čekáte na impulz z jeho strany.

Co na vás prozradí žlutá?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Žlutá

Takovou empatii, citlivost a ohleduplnost, jakou máte vy, aby člověk hledal s lucernou. Kromě toho umíte být hravá a přítulná jako kotě, ale zároveň si brousíte drápky na chvíle rozkoše. Milujete mazlení, jemné doteky a něžný sex. Z celé vaší bytosti vyzařuje harmonie a radost ze života. Pokud se zamilujete a jste spokojená, váš vyvolený je tím nejšťastnějším mužem na světě.

Červená

Červaná je odvážná a živočišná
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Je symbolem tělesné i sexuální svobody. Milovnice této barvy žijí život naplno, tady a teď. Jste odvážná, do všeho se vrháte s nadšením, věříte si a vaše myšlení je pozitivní. Spoléháte se na instinkty, které vám neomylně radí, kdy se máte snažit a kdy je dobré přibrzdit. Sex považujete za naprosto přirozenou součást života, baví vás a umíte si ho užívat všemi smysly. Doteky i chutě prostě k vašemu životu i lásce patří. Je to pro vás něco naprosto přirozeného a zároveň živočišného jako voda nebo vzduch. Ale pozor, příliš rudé může vyvolávat výbuchy hněvu a nedostatek tolerance. V milování i životě.

Zelená

Potrpíte si na dvoření, lichotky a pochvalu. Obklopujte se lidmi, kteří vás milují a obdivují, takže i váš milenec musí být schopný pořádně vás hýčkat. „Zelené“ milenky jsou něžné, věrné a cudné. Jenže právě kvůli vaší nevinnosti se v posteli příliš držíte na uzdě. Chybějí vám vášeň a divokost, které by sex dokázaly občas okořenit. Nebojte se sem tam experimentovat a poproste partnera, ať pro vás připraví nějakou odvážnější erotickou hru.

Zlatá nemá ráda v sexu změny
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Zlatá

Pořádek musí být, a to i v sexu. Nesnášíte živelnost, a pokud se na vás bude partner vrhat na zadním sedadle v taxíku, naskočí vám z toho husí kůže. Všechno musíte mít pořádně naplánované, takže i na sex máte vyhrazený nejen den, ale i hodinu, kdy na něj přistoupíte. Máte ráda rituály a uklidňuje vás všechno, co s nimi souvisí. Milování nejradši začínáte voňavou koupelí, pokračujete mazlením při svíčkách a končíte orgasmem. Jen ne žádné zbytečné změny. Sex u vás rozhodně není na prvním místě, ale když muž vašeho života bude fungovat jako švýcarské hodinky a respektovat vámi zavedený erotický řád, zvládnete to a nakonec prožijete i pěkné chvíle.

Fialová

Baví vás experimentovat, hrát si a objevovat. Muž vašeho srdce i těla se má na co těšit. Vyžíváte se ve vzrušujících překvapeních, milujete změny a překvapivý vývoj událostí s nádechem nebezpečí. Užíváte si jako královna a jste si vědomá své moci, hlavně v posteli. Díváte se i po jiných mužích a věrná zůstanete jen v případě, že vás partner dokáže dokonale uspokojit a bude stejně nápaditý jako vy. Jinak za svou věrnost rozhodně neručíte. Vy si potřebujete sex užívat. Ať to stojí, co to stojí.

Růžová

Na okolí možná působíte trochu zdrženlivě, ale uvnitř jste plná lásky a vroucích citů. Sex prožíváte obzvlášť citlivě, oddaně a s něhou. Vážíte si vztahu se svým vyvoleným, oceňujete jeho upřímnost a za to mu nabízíte naprostou věrnost. Jste velmi klidná a rozvážná, máloco vás vyvede z míry. Právě proto přitahujete divoké a bouřlivé muže, kteří vás pro vaši schopnost nenechat se rozhodit obdivují a milují.

Oranžová je barva slunce a veselí
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Oranžová

Je to barva slunce, radosti a veselí. Pokud se vám nejvíc líbí, patříte k ženám, které berou sex jako zábavu a mimořádně příjemné zpestření života. Zároveň máte obrovskou výdrž a odhodlání – když už si něco vezmete do hlavy, jdete za tím, dokud toho nedosáhnete. Nesnášíte nudu, takže ti, kteří vás přestanou bavit, musí počítat s tím, že je opustíte. Milujete se s lehkostí a velkým vzrušením, škádlivě a koketně. Muži po vás šílí, a vy jim dokážete pořádně zamotat hlavu.

Hnědá

Milovnice hnědé barvy jsou vroucné, citlivé k potřebám partnera, pozorné a vnímavé. Na milování potřebují hodně času a soukromí. Žádné rychlovky. Jsou velmi citlivé a někdy stačí jedno nevhodné slovo a je po sexu i lásce. Jestliže to partner pochopí, bude mimořádně něžný, trpělivý a pozorný. Vy mu to vrátíte a budete ho milovat a hýčkat.

Autor: vin, Kbak