Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co muže sexuálně přitahuje? Nohy a pevnější ženy

O čem sní v muži v posteli? O vychrtlých modelkách podle posledního průzkumu rozhodně ne.
2. května 2011 | 19:58

Vychrtlinky mají smůlu. Z rozsáhlého internetového průzkumu vyplývá, že mužům se při sexu líbí spíš plnoštíhlé ženy než vychrtlé. A co v sexu upřednostňují ženy?

Autoři studie, neurolog Ogi Ogas a programátor Sai Gaddam, analyzovali miliony vyhledávaných slov týkajících se sexu v závislosti na pohlaví. Výzkum by měl pomoci odhalit sexuální preference současných lidí. Podle analýzy, 80 procent všech vyhledávání se týká dvaceti základních zájmů. Studie je dokonce tak rozsáhlá, že podle expertů je nejkompletnější analýzou lidských sexuálních tužeb.

Mezi nejvýznamnější objevy patří skutečnost, že muži preferují pevnější ženy před příliš štíhlými a že je nejvíce vzrušují ženské nohy. Přitahují je také různé bizarnosti jako je sex dvou starších žen a sex transsexuálů. Ze studie dále vyplývá, že muži více sní o skupinovém sexu než ženy,

Ženy si raději otevírají stránky z obsahem lechtivých příběhů dvou mužů, ale jen pokud nejde o pornografii. Na mužích je nejvíce zajímá zadek. Ženy a také gayové sledují mnohem raději videa, v nicjž hraje roli v sexu dominance a submisivita.

Homosexuální muže vzrušují stejné části těla jako heterosexuály, akorát na mužích. Zadek, nohy a hrudník.

Výzkumu kritici vytýkají, že hovoří o vyhledávání slov, ale nezná motivy, které nemusí být přímo sexuální, ale pouze obyčejnou zvědavostí.

Nejčastěji vyhlédávané slova

Mladí (13,5%)

Gay (4,7%)

Matky (4,3%)

Prsa (4%)

Podvádějící manželky (3,4%)

Vagíny (2,8%)

Penisy (2,4%)

Autor: cas.sk, bali, apk