Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

6 věcí, kterými na ženu dojem nikdy neuděláte

  • První schůzky jsou často docela horor, především, když muž předvede jeden z těchto modelů
    3. června 2014 | 06:00

    Každý kdo je bez partnera to jistě zná, někdo se vám líbí a vy byste ho rádi oslovili, ale jak na to. Je totiž spousta možností a přístupů, ovšem některé z nich jsou absolutně mimo mísu. O tom, co ženy nesnáší, a jak u nich muži jasně pohoří, nám pár z nich povyprávělo.

  • Mluvit špatně o ženách


    Je to na hlavu postavené, ale neuvěřitelně často se dostanu do situace, kdy se seznámím s mužem a on během konverzace a vyprávění o životě mluví o ženách v tom nejhorším slova smyslu. Jak si můžou chlapy myslet, že potom, co tohle z jejich úst slyšíme, nepojmeme podezření, že vlastně nemá rád ženské, a taky se podle toho k nim bude chovat.
    Autor: Shutterstock


  • Snaží se ohromit penězi


    Nemyslím si, že na tom být zajištěn a mít peníze, je něco špatného, to v žádném případě. Je ale něco jiného, když muž, se kterým jste na rande, nepřestane mluvit o tom, kolik vydělává, jaké krásně věci si už za ty hory peněz nakoupil, a máte pocit, že každý, kdo nevydělává aspoň tolik co on, mu nesahá ani po kotníky a shlíží na něj svrchu.
    Autor: Profimedia.cz

  • Posílání obrázků svého přirození


    Doba vymožeností technického charakteru s sebou přináší i negativní stránky. Mně se to tedy všeho všudy stalo jednou, ale vím, že podobné zkušenosti mají i moje kamarádky. Nevím, co se těm chlapíkům honí hlavou, a proč si myslí, že fotografie jejich obnaženého penisu nás přesvědčí o jejich kvalitách a rozhodneme se pro ně. Vždyť je to absolutně nechutné!
    Autor: Shutterstock


  • Chlubí se svými předchozími ženami


    Nikdy jsem neměla problém s bývalými přítelkyněmi, protože co bylo to bylo a já mám za sebou taky nějaké ex, takže proč to řešit, že? Když ale kluk na prvním rande vykládá jak spal s tou a tamtou a pomalu vyklopí veškeré detaily, tak to není dobré. Copak jsem nějaký jeho kamarád, který by ho poplácal po rameni a myslel si o něm jaký je to borec?
    Autor: Shutterstock


  • Lhaní o svých koníčkách a zájmech


    Nevím, jestli je to tím, že mají nízké sebevědomí, nebo si myslí, že když budou mít zájmy a koníčky stejné jako já, že mi tím pádem budou blíž. Pokud je to co dělám, ve skutečnosti totiž vůbec nezajímá a snaží se, jen aby byli zajímavější, tak já na to přijdu. Stejně tak, když mluvím o nějakém filmu, který mám ráda a najednou se z toho vyklube i jeho nejoblíbenější film, tak pokud ho opravdu neviděl, dostane se brzy do úzkých a mně bude jasné, že lže. To není zrovna vlastnost, po které lidé touží.
    Autor: Shutterstock


  • Mluví jen o sobě


    Sobeckého a sebestředného kluka snad nechce mít vedle sebe žádná holka. Vím, že klukům občas chybí trpělivost nás holky pořád poslouchat, ale aspoň občas vyslechnout, co máme na srdci a ukázat zájem, je příjemné. Proto, pokud hned na prvním rande nepřestává muž mluvit jen o sobě a já jako bych byla vzduch, je to jasný propadák.
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse ke článku
.