Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdné rozchody: Tihle to stihli ještě do konce roku

  • Kateřina Kristelová s Kazmou již netvoří pár.
    1. ledna 2014 | 06:00

    Byla to láska jako trám a ještě než byl konec roku 2013 byl konec jejich vztahu. Kdo se stihl rozejít ještě do Silvestra a čí vztah měl nekratší dobu trvání?

  • Kateřina Kristelová a Kamil „Kazma“ Bartošek

    Kateřina Kristelová s Kazmou již netvoří pár.
    Autor: Facebook, Reprofoto Youtube
    Vánočním časem, kdy se nic moc neděje, zahýbal jako bouře rozchod moderátorky Kateřiny Kristelové (34) a internetové hvězdičky Kamila „Kazmy“ Bartoška (27). Ještě před Vánoce tihle dva cukrovali jako hrdličky a na svých facebookových profilech postovali jednu zamilovanou fotku za druhou, teď tam ale Kazma postuje jen porozchodové výlevy. Silvestrovskou party si tak už užije každý zvlášť.

  • Jana Doležalová a Karel Janeček

    1900952:gallery:true:trueAsi jako nejkratší vztah roku 2013 se dá označit láska mezi modelkou a lékárnicí Janou Doleželovou (32) na milionářem Karlem Janečkem (40). Jen co ti dva přestali mlžit a dělat jako, že se omylem potkali a veřejně oznámili, že spolu chodí, byl konec. Fešný boháč se totiž zapomněl svojí nové lásce zmínit, že už jednu oficiální lásku má a že se je jí nemíní zbavovat. O to trpčí příchuť má tento fakt díky tomu, že se jej Jana dozvěděla před televizními kamerami. Hned po natáčení svému milému sbalila kufry a party na konci roku si bude užívat už jako single.

  • Gábina Dvořáková a Václav „Noid“ Bárta

    Rozchod Noida s Gábinou narušil milencům plány na Vánoce. Noid utíká pročistit si hlavu do zahraničí.
    Autor: Petr Novotný
    Rošáda Vaška „Noida“ Bárty (33), kterou letos provedla a při které si vyměnil s milionářským synkem Jakubem Malinou Elišku Bučkovou za jeho modelku a učitelku Gábinu Dvořákovou (25), nemá šťastný konec. Jak se zdá výměna nebyla úplně dobrým nápadem a i tenhle vztah je už dávno pasé.

Diskuse ke článku
.