Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Holé zadečky na scéně! Objevil se nový hit internetu, „belfie“

  • Holé zadečky zaplavují internet, kam až tyhle mánie dospějí?
    8. května 2014 | 15:00

    Vlastní autoportréty, autoportréty s kamarády nebo historickými památkami, s dnešním obědem nebo s čímkoli si vzpomenete, se na internetu rozmohly už před nějakou dobou, a tak zvané „selfie“ se stalo mezinárodním výrazem. Nyní je tu ovšem nová vlna, slavné celebrity začaly na internetu zveřejňovat autoportréty svých sexy pozadí. Takovéto obrázky dostaly název „belfie“. Rozhodně je to sexy podívaná!

  • Heidi Klum


    Ani ve svých jednačtyřiceti letech není německá modelka ani zdaleka u konce své modelingové kariéry. Je neustále žádanou a vyhledávanou modelkou, která se úspěšně uplatňuje i v televizi. Její ladné křivky neutrpěly ani několikanásobným mateřstvím, a proto si modelka stále může dovolit špulit na svět svou sexy zadnici.
    Heidi Klum
    Autor: twiter


  • Rihanna


    Tahle divoška z Barbadosu je proslulá svou zálibou v provokacích a to všeho druhu. Člověk musí být trochu exhibicionista, pokud pracuje v téhle branži a ona se rozhodně nemá za co stydět. Celé zástupy fanoušků lační po každém kousku kůže, který je ochotná jim ukázat. Teď přišla řada i na sexy půlky.
    Rihanna
    Autor: twiter


  • Lady Gaga


    Aby Lady Gaga chyběla při nějaké „špatnosti“, to by se svět musel začít otáčet v protisměru. To se naštěstí ještě nestalo, a tak i prdelka popové krasavice koluje po internetu. Ne že by jí svět již neviděl mnohokrát, neboť odvážné modely, ve kterých si zpěvačka libuje, jsou mnohdy tak skromné, že na zakrytí různých částí těl nezbývá.
    Lady Gaga
    Autor: twiter

  • Miley Cyrus


    Skandál za skandálem střídá tuhle mladou zpěvačku, která se rozhodla, že už dál nechce být tou malou, hodnou holčičkou, za kterou ji všichni považovali, a začala ukazovat světu nejen vyplazený jazyk, ale odkryla mnohem víc. Tady například své pozadí, takže se také přidala k zástupu celebritích „belfie“.
    Miley Cyrus
    Autor: twiter

  • Candice Swanepoel


    Jeden z nejkrásnějších zadečků vyšpulila tahle jihoafrická modelka. Klobouk dolů, před vypracovanými sexy křivkami! Není divu, že se zařadila mezi nejkrásnější modelky světa, které mají to privilegium předvádět spodní prádlo pro Victoria’s secret. No řekněte, neměnila byste s ní?
    Candice Swanepoel
    Autor: twiter

  • Kim Kardashian


    Hvězdnou kariéru udělala díky reality show, kde ji denně na každém kroku provázela kamera. Není tedy divu, že se Kim nestydí. Její pozadí je stejně jako to které nosí zpěvačka Jennifer Lopez, nedílnou součástí její slávy. Když se vysloví její jméno, většině lidí na mysli vytanou právě její kypré křivky. Sama je na svůj zadeček značně hrdá a neopomíná ho vystavovat na odiv.
    Kim Kardashian
    Autor: twiter


Diskuse ke článku
.