Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zadek, který vydělává: Má více jak 1,7 milionu fanoušků

14. ledna 2014 | 10:30

Zapomeňte na zadeček Jennifer Lopez, Beyoncé nebo Coco Austin, představujeme vám majitelku nejoblíbenějšího zadečku na sociálních sítí.

Tohle je Jen Setler (20) z New Yorku, bývalá recepční a fitness modelka, která má nejobdivovanější zadek na světě. Fanoušků jejího pozadí je už více, jak 1,7 milionu a mezi nimi je i zpěvačka Rihanna.

Začalo to náhodou

Dívčina posedlost cvičením a vlastním zadkem začala prací v posilovně. Tehdy začala nejen cvičit, ale také si zařídila Instagram a začala zveřejňovat své fotky. K jejímu údivu jí začali přibývat fanoušci, a když jich bylo více než 300 tisíc, začala svým zadkem Jen slušně vydělávat.

Jen Setler
Autor: Instagram.com
Sponzorovat ji začalo hned několik sportovních značek nebo společností se zdravou výživou a dívka tak mohla přestat pracovat a zaobírat se jen cvičením a postování svých fotek. „Vydělám si více, než kdybych vystudovala vysokou školu,“ přiznává Jen Setler a plánuje, že začne navrhovat vlastní kolekci fitness oblečení.

Jen Setler
Autor: Instagram.com
Radši zadek než obličej

Jen přiznává, že vlastně nemá moc fotografií, kde by byl vidět její obličej „Lidé nechtějí vidět mou tvář, ale můj zadek,“ směje se. Smích ale dívce ztuhne vždy, když ji někdo obviní z nepravosti jejího pozadí. Mnozí se totiž domnívají, že tak pěkné zakulacené hýždě musí být prací plastického chirurga, to ale Jen i její matka odmítají. „Tenhle zadek mám díky tvrdé práci a odříkání. Na plastice jsem byla jen jednou a to kvůli svému nosu,“ dušuje se.

Video se připravuje ...