Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Top 7 cviků pro sexy zadeček: Vycvičte si hvězdné pozadí

  • Pořiďte si výstavní zadek.
    12. ledna 2014 | 10:00

    Chcete mít zadeček jako celebrita a v létě se nemuset stydět odhalit? Našli jsme pro vás sedm nejúčinnějších cviků, díky kterým získáte sexy pozadí.

  • Zanožování v pozici pejska

    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Tenhle cvik zná asi každý, ale možná nevíte, že je jedním z nejúčinnějších pro pevný a krásný zadeček. Klekněte si na kolena a dlaněmi se opřete o podložku do tzv. pozice pejska, kdy ruce i nohy svírají s trupem pravý úhel. S výdechem zvedněte pokrčenou nohu vzhůru a 10x zakmitejte vzhůru, s nádechem ji pak opět položte na podložku. Snažte se nevytáčet pánev a neprohýbat se v zádech. Záda i bříško by měly být zpevněné. Opakujte na každou nohu 30x po třech sériích a nohy vyměňte.

  • Sexy unožování


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Zůstaňte v pozici „pejska“, břišní i zádové svaly zpevněte a s výdechem unožte pokrčenou nohu tak, aby byla asi 30 cm nad podložkou. V této pozici 10x zakmitejte a s nádechem nohu vraťte do původní pozice. Opět opakujte 30x po třech sériích a nohy vyměňte.

  • Chytrý stupínek


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Klasický aerobní cvik se stupínky vykouzlí nejen krásný zadeček, ale také pevná stehna. Místo stupínku můžete použít přepravku, schod nebo jakoukoli jinou podložku, která nebude vyšší než 40 cm. Rytmicky vstupujte s nádechem na stupínek, přičemž nevynakládejte celou váhu na koleno, ale snažte se, aby síla vycházela spodní části nohy. S výdechem se pak vraťte na podložku a nohu vyměňte. Opakujte na každou nohu 30x.

  • Stiskněte zadek


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Tento cvik je natolik jednoduchý, že jej můžete provádět kdykoli a kdekoli. Stačí, když se postavíte vzpřímeně, zatnete břišní svaly a s každým výdechem zatněte hýždě a počítejte do deseti.Opakujte 100x.

  • Pomalé výpady


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Stoupněte si na podložku, nohy rozkročte na šířku ramen a zpevněte břišní a zádové svaly. Při nádechu jednou nohou vykročte vpřed tak, aby stehno svíralo s trupem i kolenem pravý úhel. V této pozici 10 kmitejte směrem dolů a s výdechem se zase vraťte do původní polohy. Opakujte 30x po třech sériích a nohy vyměňte.

  • Zakročení


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Zůstaňte ve stejné pozici, s nádechem jednou nohou zakročte, druhou nohu mírně pokrčte. Nataženou nohou vzadu propněte a kmitejte s ní 10x směrem dolů. S výdechem se pak vraťte do původní pozice. Ruce můžete položit v bok nebo nechat volně viset podél těla, záda ovšem musejí být rovná a zpevněná, stejně jako bříško. Opakujte 30x po třech sériích a poté nohy vyměňte.
     
  • Mírný podřep


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Postavte se rovně na podložku a nohy rozkročte na šíři ramen. S nádechem pomalu pokrčte kolena, jako byste šla do podřepu. Dostaňte se co nejníže to půjde, ale nezapomeňte držet záda rovná a zpevněná a to stejné platí o bříšku. S výdechem se pak opět pomalu narovnejte. Opakujte 30x po třech sériích.

Klíčová slova:  fitness, cvičení, hubnutí, zadeček, zadek
Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...