Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajemství prdelaté tanečnice: Prsa si nechala zvětšit, aby odpoutala pozornost od zadku

24. dubna 2014 | 10:00

Její obří zadek je pro většinu z nás noční můrou. Ona na něm přesto vydělává milióny. I tahle hvězda má ale své mindráky. Tanečnice Coco Austin (35) teď prozradila, co jí přimělo zajít si na plastiku.

"Důvodem, proč jsem si nechala udělat větší prsa je, že jsem chtěla odpoutat pozornost od oblasti mých boků, protože jsem měla pocit, jako bych je měla příliš velké," svěřila se smyslná blondýna s pravým důvodem své plastiky magazínu NW tento týden.

I když byste to do téhle modelky, tanečnice a herečky, která svým bujným pozadím vydělává milióny, asi neřekly, i ona trpěla komplexy ze své postavy. Proto si manželka rappera a herce Ice-T (56) musela nechat voperovat obrovské silikonové implantáty.

Coco Austin...je to vůbec kostým?
Autor: Profimedia

"Tenkrát, když měl někdo zadek, znamenalo to, že je tlustý. A já rozhodně nechtěla, aby se něco takového říkalo o mně," dodala kráska, která se tak ráda odhaluje. Není dne, aby na sociální síti nezveřejnila nějakou polonahou fotku. Loni se dokonce polosvlečená promenádovala po ulicích New Yorku.

Je zřejmé, že s většími ňadry Coco Austin skutečně získala zpět ztracené sebevědomí. Jak ale říká, "dokonalou" postavu rozhodně nemá zadarmo. Aby patřičně zdůraznila své křivky, denně dře v posilovně. Jak se jí její úsilí vyplácí, posuďte sami...

Coco dře denně hodiny v posilovně.
Autor: Twitter.com