Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

13 tipů, jak na muže: Buďte mrcha!

Neuškodí být někdy trochu potvůrka...
13. dubna 2011 | 09:39

Není lehké dostat se mužům pod kůži. Kolikrát se samy sebe ptáme, co děláme špatně, že před námi muži utíkají. Řešení je jednoduché. Buďte svá, mějte vlastní zájmy, nenaléhejte na něj a nesnažte se mu zalíbit tím, že s ním hned vlezete do postele! Blesk.cz přináší třináct tipů, jak muže zaháčkovat, že nebude chtít odejít.

Ideální žena je prý podle většiny mužů sebevědomá, spokojená sama se sebou, má vlastní sny, zájmy a názory, které dokáže světu sdělit, pro slovo nechodí daleko a ví, co bude akceptovat a přes co vlak nejede. Také je pro ně podstatné, aby na nich partnerka takzvaně nevisela. Být ideálem ale není vůbec jednoduché. Spousta žen totiž tíhne k tomu se muži podvolovat a dělá i další, zásadní chyby.

Co tedy muži od žen opravdu chtějí?

1. Nebuďte příliš hodná a milá

Důležité je neviset na něm. Muži k sobě nehledají perfektní bytost, ale partnerka musí být něčím zajímavá. Perfektní ženy je nudí. Také se vyvarujte přílišné milosti. Muž se možná nechá pár měsíců obskakovat, ale bude to jen dočasné.

2. Buďte svá

Nebojte se říct, co opravdu chcete dělat a co chcete jíst. Není nic horšího než v restauraci říct, že si objednáte to samé co partner (pokud na to ovšem nemáte chuť).

3. Zůstaňte v klidu

Nedávejte mu přehršle lásky, po čase si vaší přízně přestane vážit a bude ji brát jako samozřejmost. Stačí se chovat, jako že ho máte ráda, ale nepasujte se okatě do role přítelkyně. Buď to samo vyplyne, nebo ne.

4. Neskočte mu hned do postele

Kdo si počká, ten se dočká. A jak známo, muži jsou na milostné hrátky schopni čekat hodně dlouho. Nejdřív si musíte být jistá, že vám za to stojí.

5. Nenaléhejte

"Kolik chceš mít dětí? Jak vlastně bereš náš vztah a kam směřuje?" Tyto a podobné otázky pálí na jazyku mnoho žen, ale nesmí být nikdy vysloveny! Partner se lekne, že na něj tlačíte, a začne kout útěkový plán.

6. Nechte ho dorážet

Muži potřebují cítit kontrolu. Nedávejte ale najevo, že váš vztah je závazek. Prostě jen buďte ženská, okouzlující a zábavná a nechte věci plynout, muž už se zaváže sám.

7. Držte si odstup

Dodržujte určitou hranici času, který s ním strávíte, aby neměl pocit, že vás může mít kdykoli. pak se z vás stane nudný telefonát na konci úžasného večera

8. Ukažte, že máte jiné zájmy

Když vás partner zanedbává, hezky se oblečte a naličte a vyrazte do baru s kamarádkou. Uvidíte, jak muž znejistí a začne si vás víc všímat a hýčkat.

9. Nebuďte zlatokopka

Je skvělé, když má muž peníze, ale neměla byste ho dřít z kůže. Muži sice chtějí ženu rozmazlovat a dopřát jí, co chce, ale vše má své meze. Jakmile začne mít pocit, že je zneužíván, je zle. Proto je dobré, když mají oba partneři každý svůj rozpočet. "Finanční závislačky" nejsou u pánského pokolení zrovna oblíbené.

10. Oceňte ho

Jak už bylo řečeno výše, většina mužů ráda dává dary. Nejde jim ale o to, abyste byla nadšená z daru, ale z toho, že si na vás vůbec vzpomněli a chtěli vám udělat radost. Takže oceňte hlavně jejich něžnou péči.

11. Vědět, kdy odejít

Mějte limity, které nepřekračujte. Vycítíte-li, že nejste žádána, ať už se to týká večírku jen s jeho kamarády či pohody u televize a fotbalu, vykliďte pole. Vnucovat se nemá cenu a hlavně to nemáte zapotřebí.

12. Milujte svůj život, jaký je

Být pozitivně naladěná a užívat si každý den je základ. Svět je hned hezčí. A pro muže je tento přístup velmi atraktivní.

13. Nebuďte sexuální hračka

Že s ženou muž spí, neznamená, že ji vnímá jako rovnocennou partnerku či dokonce potenciální manželku. Ani kvalitní sex není zárukou udržení vztahu. A pozor na volbu oblečení. Za ženou, která má na sobě odvážný outfit, se sice pánové na ulici otočí, ale myslí jen na "zábavu".

Autor: INT, mivr