Žena pila přes 30 litrů vody týdně! Zhubla kvůli svatbě

Alyssa Lusk
Foto: Instagram/@lose_like_lyss
4. června  2017 
 06:00

Žena zhubla o skoro pětadvacet kilogramů, když praktikovala dietu postavenou na příjmu dvojnásobku doporučené denní dávky vody. Za týden vypila přes třicet litrů vody, a každý den tak musela vypít více než čtyři lahve. Podařilo se jí zhubnout a vypadá opět skvěle.

Učitelce Alysse Lusk (27) se podařilo zhubnout o čtvrt metráku. Když potkala svého současného manžela, snadno společně nabrali nějaká ta kila navíc. Se svou jistou rozjedeností pak musela Alyssa bojovat. 

“Když jsem se seznámila s budoucím manželem, přibrala jsem během jednoho roku skoro dvacet kilo,” vysvětluje Alyssa. “Jedli jsme nezdravá jídla a stravovali se převážně ve fast foodech, přestala jsem úplně sportovat a šlo to rychle nahoru,” stěžuje si.

 

Její touha získat své tělo zpět byla silnější než chuť na smažené jídlo. “Pamatuji si, jak jsem se jednou procházela po molu a plakala jsem, protože jsem byla tak moc nespokojená s tím, jak jsem vypadala,” vzpomíná. “V ten moment jsem se rozhodla vzít to zpátky do svých rukou.” 

Její vysněná váha ale nebyla tou nejsilnější motivací. Začala se blížit svatba, a to Alyssu vyburcovalo. “Čím více se svatba blížila, tím víc jsem se snažila shodit,” popisuje přípravy Alyssa. “Od základu jsem změnila svůj životní styl. Začala jsem chodit do posilovny a více dbát na svůj jídelníček.”

Alyssa začala opět kontrolovat, co jí, začala sportovat, ale především začala dodržovat striktní pitný režim. “Vytvořila jsem si úplně nový zvyk, a to ten, že jsem vypila skoro čtyři litry vody denně.”

Jak důležité je pití vody pro hubnutí? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Chcete zhubnout rychleji? Zvyšte příjem tekutin! • VIDEO: Igor Hellebrandt

Alyssa dnes vysvětluje, že nejtěžší během diety byly společenské večírky. Musila si prý ujasnit, co je pro ni nejdůležitější – jestli pokušení jídlem, nebo dosáhnout svého vysněného těla. “Někdy se kamarádi divili, proč se neúčastním některých večírků, ale já jsem jen chtěla být daleko od všech těch dobrých, ale nezdravých lákadel,” vysvětluje Alyssa.

Alyssa se nyní cítí opět skvěle. Prý je pořád nespokojená s některými částmi svého těla, ale říká, že je jenom člověk. “Někteří kamarádi mě zastavují a jsou v šoku, jakou proměnou jsem prošla. Někteří se mě dokonce ptají na nějaké dietní triky,” říká dnes Alyssa. “Vždycky mě to šíleně potěší.”

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji