Jak snadno docílit štíhlé a zdravé postavy? Zkuste KetoMix

Jak snadno docílit štíhlé a zdravé postavy? Zkuste KetoMix
Prezentace klienta
  12. února  2021 
 00:00

Jídelníček s nízkým obsahem sacharidů vám pomůže zbavit se velmi rychle nechtěných kilogramů. A to nejen těch viditelných. Odbourává i ty viscerální, které se hromadí v dutině břišní a způsobují vážné metabolické problémy. Zároveň vás naučí, jak se stravovat v běžném životě tak, abyste zůstala štíhlá a své zdraví chránila i po dietě.

Jídlo je 70 % úspěchu

Pokud chcete zhubnout, musíte upravit svůj jídelníček - jíst pravidelně, hlídat si pitný režim a hlavně sledovat, co a kolik toho jíte. Naše rada zní, svěřte se do rukou odborníků, kteří vám poradí, dietu sestaví a dodají na klíč a vy tak nebudete muset nic zdlouhavě studovat a řešit. A výsledek tak budete mít zaručen. Dietní programy KetoMix jsou založeny na principech proteinové, nízkosacharidové a ketonové diety. S pomocí KetoMixu zhubnete rychle, bez námahy a trvale, stejně jako více než 100 000 lidí před vámi.

Autor: Opravdové hubnutí

Přestanete mít přehnanou chuť k jídlu

U klasických redukčních diet lidé většinou pociťují hlad, což bývá jedním z hlavních důvodů, proč dietu vzdávají. S KetoMixem budete jíst 5x denně, zároveň však snížíte příjem sacharidů a budete jíst více bílkovin a správných tuků. Začnete přijímat méně kalorií a paradoxně se vaše chuť k jídlu sníží. Vy tak budete hubnout v pohodě a bez kručícího žaludku.

Široký výběr KetoMix jídel

Na www.ketomix.cz najdete desítky nízkosacharidových jídel, produktů a dietních programů. Proteinové koktejly KetoMix jsou zákazníky hodnoceny jako chuťově nejlepší na trhu, a dokonale vás zasytí. Stejně tak si pochutnáte i na ostatních jídlech – od proteinového pečiva a sušenek, přes těstoviny, tyčinky, kaše, polévky, chipsy a mnoho dalšího.

Autor: Opravdové hubnutí

Výživové poradkyně pořád po ruce

Někdy není snadné se v přemíře informací zorientovat. Výživové poradkyně KetoMix jsou vám proto k dispozici každý den od osmé ráno do jedenácté večer. Na telefonním čísle 607 487 417, emailové adrese info@ketomix.cz nebo na chatu, který najdete na stránkách www.ketomix.cz, vám velmi rády zodpoví vaše dotazy a poradí i v těch nejzáludnějších oblastech.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji