Zhubněte natrvalo! Za 12 týdnů se naučíte, jak, co a kdy jíst!

Zhubněte natrvalo! Za 12 týdnů se naučíte, jak, co a kdy jíst!
22. dubna  2017 
 06:00

Kolikrát v životě jste už zkusili nějakou dietu a bez úspěchu? Možná proto, že jste očekávali rychlé a zázračné řešení. Takové ale neexistuje. Zkuste se inspirovat novou knihou Já zhubnu zdravě a natrvalo, kterou vydalo nakladatelství Smart Press, která vám sice nenabídne žádnou zaručenou dietu, ale ukáže vám, jak na to, abyste to tentokrát vydrželi!

 

Dospěli jste k názoru, že redukce váhy je pro vás vhodná? Pak se pusťte do čtení aktualizovaného bestselleru Hubneme s rozumem, zdravě a natrvalo. Autoři knihy – Iva Málková, Hana Málková a Martin Pávek – ve spolupráci se STOB napsali ryze českou knihu o zdravém hubnutí, díky níž si najdete svou vlastní příjemnou cestu. Knížka bude vaším pomocníkem, rádcem a přítelem. Je rozdělená do 12 kapitol a vy byste měli postupovat podle jednotlivých lekcí, jejich osvědčený program tvoří hlavní část knihy.

Proč 12 týdnů? Jak říkají autoři, při hubnutí je potřeba změnit nejen chování, ale i myšlení a emoce, které k nevhodnému chování vedou. Tyto změny probíhají pomalu a postupně po předem naplánovaných krůčcích. Z této metody vychází právě 12týdenní program.

Já zhubnu zdravě a natrvalo
Autor: Smart Press

Oproti jiným metodám hubnutí se nezamýšlí pouze nad tím, co jíst, ale jak převést teoretické vědomosti do praktického života, jak docílit splnění předsevzetí a upevnit si vůli. Tahle změna by měla přivést hubnoucí nejen k trvalým váhovým úbytkům, ale i ke zvýšení kvality života. Zaměřuje se taky na to, jak znova nepřibrat a jak mít rád sám sebe.

Vše je vysvětlené na názorných příkladech, díky nimž pochopíte, proč se vám zatím nedařilo zhubnout a proč diety nefungují. Navíc se naučíte, jak sestavit jídelníček, který vám bude vyhovovat.

Ke knize je přiložen Nákupní tahák, který svým formátem padne přímo do kabelky nebo aktovky a stane se vaším pomocníkem při nakupování. Součástí knihy je také program systematického zaznamenávání vlastních úspěchů a váhových úbytků, které se zapisují do formulářů, jež jsou ke stažení přímo na webových stránkách STOB. Knihu vydává nakladatelství Smart Press a koupíte ji za 399 Kč.

Co se dozvíte v 5. lekci? Rady, jak si sestavit jídelníček

Základní pravidla pro sestavování jídelníčku pro redukci hmotnosti

• Omezte energetický příjem o zhruba 2000 kJ za den (oproti svému původnímu jídelníčku).

• Omezte příjem nevhodných tuků (bohatých na nasycené mastné kyseliny), ale kvalitní tuky nevynechávejte.

• Snižte konzumaci cukru, sladkostí a sladkých nápojů.

• Jezte dostatek zeleniny a v menší míře i ovoce.

• Pravidelně konzumujte mléčné výrobky (polotučné nebo nízkotučné).

• Snižte příjem soli.

• Nezapomeňte na pitný režim.

• Dodržujte pravidelný režim stravování (3 – 5x denně).

• Dbejte na pestrost jídelníčku.

Více se dozvíte v knize Já zhubnu zdravě a natrvalo

 

 Víte, jak si správně vybrat cereálie k snídani? Podívejte se na naše VIDEO

Video se připravuje ...
Jak si vybrat müsli k snídani: Kolik má obsahovat cukru a kolik vlákniny? • VIDEO: Vím, co jím

Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji