ZAČÍNÁME. Připravili jsme pro vás velký seriál o hubnutí!

ZAČÍNÁME. Připravili jsme pro vás velký seriál o hubnutí!
1. ledna  2015 
 06:00

Chystáte se hubnout? Tentokrát by to pro vás mělo být snazší než dříve, protože jsme pro vás v redakci připravili úplně nový web, na jehož stránkách se právě nacházíte. Na úvod začínáme velkým lednovým seriálem, v němž vám každý den přineseme praktické rady pro to, jak zhubnout a dosáhnout udržení váhy. Samozřejmě té nové, nižší. Kromě toho vás čekají webové kalkulačky, přehled toho, jaká je energetická hodnota potravin, poradna s odborníky na hubnutí či cvičení, díky nimž najdete způsob, jak zhubnout stehna či břicho. 

Na našich nových webových stránkách najdete spoustu užitečných informací. Kromě článků s radami to budou vzorové jídelníčky či příběhy těch, kterým se už podařilo dosáhnout vysněné váhy. 

 

Spočítejte si, kolik jste toho snědli

 

Autor: Shutterstock.com
Samozřejmě, nejde jen o váhu, proto se budeme ve svých článcích zaměřovat i na zdravý životní styl.

 

Součástí projektu jsou i videa se cvičením zaměřeným právě na problematické partie.

 

Abychom vám všechno usnadnili, můžete si přímo na našem webu zjistit své BMI. A hlavně, můžete si spočítat, kolik toho během dne sníte – uvidíte díky tomu, čeho musíte ubrat, aby váha šla dolů. V naší databázi najdete několik tisíc surovin a hotových jídel, stačí vložit množství snědeného pokrmu a program všechno spočítá za vás.

 

Potřebujete poradit? Obraťte se na naše odborníky


Autor: Shutterstock.com
Na web jsme zařadili také poradnu, v níž vám odborníci z Fóra zdravé výživy odpoví na dotazy týkající se hubnutí.

 

Na webu Jak zhubnout najdete každý den něco nového – ať už půjde o objevy týkající se hubnutí, Školu nákupů, kde vám poradíme, jak si mezi potravinami vybírat zdravě a zároveň dietně, nebo Téma týdne, v němž budeme všechno rozebírat skutečně hodně podrobně.

 

Jsme na tom stejně jako vy, taky chceme zhubnout


Snídaně vám může pomoci s hubnutím více, než si myslíte!
Autor: Shutterstock
Berte to tak, že jsme na tom v redakci stejně jako vy. Také často řešíme váhu, vyzkoušely jsme různé diety a víme, že nejlepší je hlídat se v jídle. A hýbat se, což mnohdy nestíháme.

 

I když naším vzorem nejsou anorektické modelky, chceme vypadat dobře. Web jsme proto dělaly i pro sebe a doufáme, že se vám bude líbit stejně jako nám.

 

S kolegyněmi jsme se dohodly, že vás v tom nenecháme samotné a že od ledna budeme hubnout s vámi. Na internetu se už brzy dozvíte, jak nám to jde.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji