Jak na madla lásky: Naučte se efektivní cviky vleže na břiše. Video na 5 minut

Video se připravuje ...

17. ledna  2023 
 06:00

V nepadnoucích džínách „přetékají“ nad páskem, což vůbec nevypadá lichotivě. Faldy nad zadkem, postranní faldíky nebo madla lásky. Je jedno, jak jim říkáte. Zbavte se jich! Blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová pro vás natočila video, v němž se naučíte efektivní cviky prováděné vleže na břiše.  

V pětiminutovém, ale účinném workoutu si předvedeme cviky, které jsou velmi účinné právě na redukci postranních faldíků, kterých se chce zbavit snad každá z nás. Zároveň si u toho procvičíte záda, střed těla a hýždě.

 

Cviky vleže na břiše jsou překvapivě účinné

Na podložce tentokrát nebudete ležet na zádech ani na boku, ale na břiše. Překvapí vás, jak moc je cvičení v této poloze efektivní. Ke konci také zkusíte svou rovnováhu a posílíte už zmíněný střed těla.

Po cvičení je opět důležité protažení, jedno z nich ukáže i Kristýna ve videu. "Právě protažení po jakékoli fyzické zátěži by mělo být automatické. Díky tomu se druhý den můžeme hýbat, i když nejsme na cvičení zvyklí," doplňuje blogerka. Úplné zakončení dnešního workoutu je jógová pozice dítěte, kdy si užíváte zpomalení a vnímáte svůj dech.

Další protahovací  jógové pozice najdete ve videu v článku níže:

 

 

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji