Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manželé se změnili k nepoznání! Podařilo se jim zhubnout dohromady 130 kg

16. července 2014 | 06:00

Občas člověk nedokáže pochopit, jak někdo může jíst tolik, že se dostane na váhu 150 kilogramů, stejně tak jak se to povedlo jistému Američanovi z Colorada a jeho ženě. Tahle dvojice se ovšem nenechala lapit do té čertovské spirály a podařilo se jim neuvěřitelné.

Robert Foster vážil ještě před třemi lety příšerných 150 kg a jeho žena Jessica jen o dvacet kilo méně, tedy 130kg. Manželé potvrdili novinářům, že čím více přibírali, tím hůř se jim dařilo vymanit z pohodlného životního stylu a přejídání. V roce 2012 se ale konečně rozhodli, že už to takhle dál nejde, oba nesnášeli pohled na vlastní těla, jejich sebevědomí bylo na bodu mrazu a ještě ke všemu je trápilo, že s přebytečnými kilogramy nejsou ani schopni hrát si s vlastními dětmi!

Jessica začala se zumbou a během prvních pár týdnů měla sedm kilo dole. Robert se do cvičení zezačátku příliš nehrnul, ale začal si pomalu upravovat jídelníček. Oběma se podařilo zhubnout neuvěřitelně! Když se poprvé přihlásili na pětikilometrový závod, Jessica měla lepší čas než Robert a začala tím taková soukromá bitva.

K dnešnímu dni mají na svém kontě dokonce marathon! Robertovi se podařilo shodit 75 kg a Jessice 55 kg! Když se podíváte na fotografii před a po, nevěříte vlastním očím, že jsou to ti samí lidé! Opravdu klobouk dolů, tomu se říká výkon!