Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Andělský jídelníček Alessandry Ambrosio: Jí hranolky a miluje ovocné knedlíky

19. listopadu 2013 | 07:00

„Jím všechno na co mám chuť, jen musím vždy vědět, kdy přestat,“ komentuje svůj jídelníček topmodelka Alessandra Ambrosio (32), která je jedním z nejslavnějších andílků Victoria Secret.

Zlaté pravidlo jíst do polosyta

„Nechápu ty, kteří drží diety, jím často malé porce a vyhýbám se extrémům. Co si ale neodpustím, to jsou hranolky, cola a také babičiny ovocné knedlíky. Mohla bych vlastně držet knedlíkovou dietu,“ říká s úsměvem topmodelka.

Když ale potřebuje Alessandra zhubnout na přehlídku nebo focení, přeci jen nasadí lehký dietní plán, aby její postava byla co nejdokonalejší. Nejčastěji omezí přísun cukru, bílé mouky a naopak přidá zeleninu a mořské plody.

Alessandra Ambrosio
Autor: Instagram.com
Snídaně: Modelka nikdy nezapomíná snídat, protože ranní jídlo je pro ní základem dne. Nejčastěji si dopřeje vařené vejce, celozrnný toast a sklenici mléka.

Svačina: Mezi každým hlavním jídlem si Alessandra dopřává čerstvé ovoce, zeleninu a hlavně oříšky. Ideální je také koktejl a jak sama přiznává, někdy neodolá ani mrkvovému dortu, ale pozor, svačina by neměla přesáhnout 200 kalorií.

Oběd: Nejčastěji si hvězdný andílek dopřává vařenou zeleninu, kuřecí maso a také saláty.

Večeře: K večeři preferuje modelka japonskou kuchyni, která je nízkokalorická, plná vitamínů a přitom lahodná. Na závěr večera si podle svých slov dopřeje sklenku francouzského vína.

Alessandra Ambrosio
Autor: Instagram.com
Tréninkový plán

Hubnutí ale nejde bez práce ani světoznámé topmodelce. Alessandra se každý den potí na hodině pilates, všude chodí pěšky a navíc se neubrání brazilskému tanci, díky němuž má krásně vypracovaný zadeček.