Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kate našla recept na dietu, jí želatinové medvídky

14. března 2011 | 16:46

Snoubenka britského prince Kate Middleton (29) zvolila netradiční cestu, jak před rychle se blížící královskou svatbou ztratit pár kilo. Chuť k jídlu zahání sladkými "gumídci". V celé Británii se teď kromě toho mluví o tom, jestli to budoucí princezna s dietou přece jen už trošku nepřehání.

Svatební šílenství, které už zhruba půl roku ovládá nejen britské ostrovy, vyvrcholí za sedm týdnů. K 29. dubnu se kromě obyvatel samozřejmě upíná jedna z nejznámějších žen současnosti – budoucí členka aristokratické rodiny Kate Middleton. Ačkoli její postava skutečně nevykazuje žádné známky obezity, rozhodla se mladá žena držet dietu. Častou chuť k jídlu přitom zahání dost neobvykle – želatinovými medvídky.

Podle slov Hashe Shingadia, majitele obchodu ve vesničce Bucklebury, tam Kate chodí pro velký sáček želatinových bonbonů dvakrát týdně společně s rodiči. Podnikatel, který má spolu se svou ženou Chan to štěstí, že už dostal pozvání na obřad konaný ve Westminsterském opatství, taky uvedl, že jako obyvatel rodné vesničky Kate se měl možnost setkat i s princem Williamem (28).

„Když si kupuje noviny, vždycky si k tomu bere i něco dobrého, oba se chovají vždycky velmi mile,“ dodal. Snahy Kate ztratit před svatební ceremonií pár kilo se ale ve Velké Británií setkávají s kritikou – čím dál víc se rozšiřuje názor, že budoucí princezna svou postavu bere až příliš vážně.

Autor: INT, pf, Klena