Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poznáte culíkatou holčičku na fotkách?

9. března 2011 | 12:15

Malá modrooká princeznička s naducanými tvářičkami dokazuje, že už jako tříletá mířila vzhůru. Teď je jí devětadvacet a z dětské baculatosti už dávno vyrostla. Jen tajemný úsměv jí zůstal...

Z malé šibalky vyrostla krásná a inteligentní dívka, která okouzlila samotného prince. Ne, tohle není pohádka. Řeč je o Kate Middleton. Snoubence britského korunního prince Williama (28). Budoucí princezně.

Dojemné snímky z rodinného alba

I když je Kate v poslední době jednou z nejfotografovanějších žen Británie, fotky z dětství nebyly nikdy zveřejněny. Na světlo je až teď vytáhli rodiče šťastné nevěsty. Carol a Michael Middleton je umístili na oficiální web, který si nastávající manželský pár zřídil.

Tříletá Kate s blond vlásky sepnutými do culíčků zdolává skálu na rodinné dovolené ve skotském Lake District. Čtyřletá pózuje se svou sestrou a otcem u vykopávek v Jordánsku. Jako pětiletá předvádí tajemný úsměv Mony Lisy...

Pak obrázky z dětství končí a z fotky se na nás směje šťastná, čerstvě promovaná třiadvacetiletá vysokoškolačka, objímající svého přítele. Tím nebyl nikdo jiný, než vlasatý a opálený William, se kterým Kate v té době už randila celé čtyři roky.

Velká královská svatba

V pořadí druhý následovník britského trůnu si svoji milovanou Kate vezme už za měsíc a půl. Svatební obřad, který proběhne 29. dubna ve Westminsterském opatství, bude největší britskou svatbou století. Pozvánky jsou už rozeslány a byly jich téměř dva tisíce. Známí jsou i svědci budoucích novomanželů. Princovi vstup do manželství dosvědčí bratr Harry (26), Kate zase její sestra Pippa (27).

O tom jaké šaty nevěsta na svůj velký den oblékne, spekulují návrháři i široká veřejnost. Přední tvůrci světové módy se předhánějí v návrzích. Největší šanci na úspěch má šestatřicetiletá Sarah Burton. Kreativní ředitelka značky McQueen, jejíž svatební šaty Kate uchvátily na svatbě její kamarádky před pěti lety. Definitivně jasno ale budeme mít až v den svatby. Tehdy totiž pár na oficiálním webu jako první zveřejní fotografie šatů nevěsty i podrobnosti o jejich návrhu.